News Flash:

IMPORTANT: RYANAIR a anuntat cursele anulate in urmatoarele saptamani. Despagubirile pot ajunge pana la 20 de milioane euro. Cum va puteti recupera banii

19 Septembrie 2017
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ryanair2
Compania aeriana Ryanair a publicat lista zborurilor care vor fi anulate in urmatoarele sase saptamani. Printre acestea se regasesc si cele cu pornire si sosire in Bucuresti.
Lista zborurilor care au fost anulate a fost publicată pe site-ul companiei Ryanair, circa 300.000 de calatori urmand sa fie afectati zilnic de aceasta decizie. Pe site se regasesc si informatii privind modul de recuperare al banilor, dar si procedura pentru modificare fara costuri a zborului.
Masura a fost luata pentru imbunatatirea punctualitatii curselor efectuate de companie, "care a scazut sub 80% in primele doua saptamani din septembrie", din cauza deficitului de personal, conform precizarilor facute de reprezentantii Ryanair.

Compania irlandeza de tip low cost, prezenta si pe piata din Romania, este pregatita sa plateasca despagubiri pasagerilor afectati, de pana la 20 de milioane de euro.

ryanair compania irlandeza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006678 (s)