News Flash:

IMPORTANT! Pana la ce ora este bine sa mancam seara

4 Februarie 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
la masa
Romanii nu mananca sanatos si, in consecinta, nici sanatatea lor nu este buna, iar acest lucru se reflecta in amplificarea diabetului, a obezitatii si a dislepidemiei, a declarat prof. dr. Nicolae Hancu, membru corespondent al Academiei Romane, cu prilejul lansarii lucrarii "Abecedar de nutritie".


A manca sanatos inseamna in primul rand a invata sa mancam. Alimentatia sanatoasa devine valida atunci cand se asociaza cu alte componente intre care miscarea este extrem de importanta, dar si consumul moderat de alcool, renuntarea la fumat si, surprinzator, un somn adecvat. "Trebuie sa dormim 7-8 ore pe noapte, dintre care, daca se poate, o ora trebuie sa fie inainte de miezul noptii", a spus Nicolae Hancu.


Acesta a mai spus in legatura cu faptul ca foarte multa lume mananca seara masa principala, ca ora de cina poate fi impinsa catre 20.30, chiar si 21.00, iar dupa aceasta, ora mancatul sa fie doar o exceptie. "Important este si ce mananci la aceasta ora pentru ca din pacate cina la romani este foarte consistenta", a subliniat medicul.

romanii nu mananca sanatos diabetului obezitatii dislepidemiei nicolae
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007353 (s)