News Flash:

IMPORTANT! Din 15 iulie, autocamioanele cu masa de peste 7,5 t au INTERZIS prin vechiul PTF Nadlac

12 Iulie 2015
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
tir la vama
Toate autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone nu vor mai putea, incepand cu data de 15 iulie, sa iasa din tara tranzitand orasul Nadlac si respectiv vechiul Punct de Trecere a Frontierei Nadlac, fiind obligate sa foloseasca noul PTF Nadlac II - Csanadpalota (Ungaria).
Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, aceasta modificare a aparut in urma inaugurarii noului Punct de Trecere a Frontierei Nadlac II — Csanadpalota si respectiv interconectarii autostrazii (A1) Arad — Nadlac cu autostrada M43 Csanadpalota — Mako.
''Sunt exceptate de la aceasta dispozitie vehiculele grele ce transporta marfuri ce trebuie supuse controlului fitosanitar si veterinar, control care poate fi realizat doar in vechiul PTF Nadlac si respectiv autocamioanele care transporta marfuri periculoase'', precizeaza reprezentantii CNADNR.
De asemenea, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii din Ungaria, pe portiunea de autostrada inaugurata sambata Mako — Csanadpalota (M43) se va putea circula, pana la finalul anului 2015, fara achitarea unei taxe.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004616 (s)