News Flash:

IMPORTANT! Circulatie inchisa pe strada Stefan cel Mare

28 Mai 2015
1597 Vizualizari | 0 Comentarii
Atentie daca aveti drum prin zona Fabricii de Bere din Timisoara, circulatia este inchisa pe strada Stefan cel Mare, spre strada Stefan Octavian Iosif. Reprezentantii primariei nu s-au gandit sa anunte devierile de trafic, singurele devieri fiind anuntate de catre cei de la RATT, in circulatia tramvaielor. Cititorii reclama faptul ca ritmul in care se lucreaza lasa de dorit…
In cursul dupa-amiezii pe strada Stefan cel Mare lucrau cativa muncitori de la societatea Drumuri Municipale si traficul era dat peste cap, dar autoritatile locale nu au considerat necesar sa anunte ca va fi si inchisa circulatia in zona respectiva. Asta, dupa ce oricum in zona s-a circulat cu restrictii timp de un an, cat s-a lucrat pe alta bucata a strazii, spre strada 1 Decembrie, scrie tion.
Doar reprezentantii RATT au anuntat devierea tramvaielor care trec prin acea zona ca urmare a lucrarilor programate pe strada Stefan cel Mare, pe tronsonul de la biserica, de la strada Stefan Octavian Iosif, spre Fabrica de Bere, portiune care nu a fost cuprinsa in proiectul de reabilitare al primariei pe fonduri europene si care a intrat acum in reparatii. Drumul a fost decopertat si a fost inchisa circulatia rutiera.
Cei de la RATT au anuntat devierea liniilor de tramvai 4 si 10 pe tronsonul Piata Traian – Piata Banatul si suspendarea circulatiei pe linia 6, din 23 mai pana in 2 iunie, pentru a se putea realiza lucrari pe tronsonul strazii Stefan cel Mare cuprins intre strazile Pestalozzi si Stefan Octavian Iosif.
Astfel, tramvaiele de pe linia 4 circula pe traseul: Calea Torontalului – Bd. Cetatii – Calea Bogdanestilor – str. Coriolan Brediceanu – str. Dr. Iosif Nemoianu – Catedrala Mitropolitana – Piata Maria – Piata N. Balcescu – Banatim – Calea Buziasului – AEM si retur.
Tramvaiele de pe linia 10 merg pe urmatorul traseu: Calea Torontalului – Calea Bogdanestilor – Piata 700 – Piata Libertatii – Prefectura – Piata Traian – Gara de Est – UMT – Modern – Printul Turcesc – Piata Traian – Prefectura – Piata 700 – Calea Bogdanestilor – Calea Torontalului.
Ramane de vazut daca reparatiile se vor finaliza pana saptamana viitoare, pana marti, conform celor anuntate de RATT. 

ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1092 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005102 (s)