News Flash:

IMPACT NIMICITOR! Sofer roman, zdrobit de tren in Germania!

6 Noiembrie 2015
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
tren in tir
Un camion care transporta un vehicul militar american a fost lovit, joi seara, de un tren, in Germania, relateaza presa germana, citata de Mediafax. Accidentul s-a soldat cu moartea soferului roman si a mecanicului de tren, precum si cu ranirea grava a patru persoane.
Trailerul pe care se afla vehiculul militar ar fi ramas blocat pe sine, la un punct de trecere a caii ferate din orasul Freihung, in landul german Bavaria, potrivit autoritatilor, citate de Deutsche Welle in pagina online.
Trenul regional, care avea aproximativ 40 de persoane la bord, a lovit camionul, dupa care ambele vehicule au luat foc. Trenul „a intrat in camion cu 100 de kilometri pe ora, fara a frana”, a declarat un purtator de cuvant al politiei, citat de site-ul de stiri Focus Online.
Potrivit Die Welt, soferul roman al camionului si mecanicul de tren au murit in urma accidentului. Alte patru persoane au fost grav ranite.
In schimb, pasagerul aflat in camion a fost doar usor ranit, fiind interogat de politie imediat dupa accident. Anchetatorii spera ca acesta sa le ofere detalii despre circumstantele producerii coliziunii.
Potrivit unui purtator de cuvant al politiei germane, citat de Focus Online, camionul romanesc transporta un vehicul al Armatei SUA, scrie click.ro.
Freihung este un orasel din sudul Germaniei cu aproximativ 2.500 de locuitori, situat la nord-est de Nuremberg, in apropierea frontierei cu Cehia.

un camion germania accidentul soferului roman freihung nuremberg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006263 (s)