News Flash:

Impact ce ar fi putut avea un final tragic. Doua masini au retezat o teava de gaz

4 Ianuarie 2015
1694 Vizualizari | 1 Comentarii
O conducta de gaz a fost sparta dupa ce a fost lovita de doua autoturisme care au intrat in coliziune.
Accidentul a avut loc sambata seara, la iesirea din municipiul Arad, in apropiere de piata auto, doua masini fiind implicate in accident.
Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Arad este vorba despre un autoturism marca Opel cu numere de Arad si un Peugeot inmatriculat in judetul Timis. Reprezentantii IPJ Arad spun ca, in urma cercetarilor efectuate la fata locului, Opel-ul – care circula dinspre Arad spre Pecica – a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu Peugeot-ul care circula regulamentar dinspre Pecica spre Arad. Potrivit informatiilor pe care le detinem, autoturismul Opel ar fi intrat in derapaj din cauza poleiului de pe sosea. In urma impactului, masinile au fost aruncate in conducta de gaz care alimenteaza zona industriala a orasului, scrie tion.ro.
La fata locului a fost trimisa o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul ISU Arad pentru asigurarea perimetrului, pana la sosirea muncitorilor de la compania de gaz care au reparat conducta sparta. De asemenea, pentru acordarea primului ajutor, la locul accidentului a fost trimisa o autospeciala SMURD care l-a transportat pe soferul Opel-ului la spital pentru ingrijiri medicale.

marca opel smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mihai  | #143
004915255338115
eu sunt proprietarul in acte al masini. cei interesti pot sa ma contacteze.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004770 (s)