News Flash:

IMAGINI SUPERBE filmate la Balea Lac dupa prima ninsoare - VIDEO

6 Octombrie 2016
1546 Vizualizari | 0 Comentarii
balea iarna
In ultimele zile, ne-am confruntat cu temperaturi neobisnuit de mici pentru aceasta perioada a anului. Joi, in Bucuresti, la ora 9:00 erau doar 5 grade, in timp ce, in zonele montane, termometrele indicau temperaturi cuprinse intre minus 4 grade si 5 grade Celsius.

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 – 2017 va fi cea maifriguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii au explicat faptul ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra continentului european, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza. La Balea Lac, la peste 2000 de metri altitudine, stratul de zapada a atins deja 20 de centimetri. Temperaturile cu minus nu i-au speriat pe turisti, fiind deja rezervate un sfert din locurile de cazare de la viitorul hotel de gheata, unic pana acum in Romania si principala atractie turistica din zona.


„Rezervari se fac inca din sezonul trecut. Hotelul de gheata a fost rezervat in procent de 25-50 %. In acest an, tema hotelului va fi Hollywood”, a declarat miercuri, Lidia Badila, purtator de cuvant al hotelului de gheata de la Balea Lac, citeaza Ora de Sibiu. Pe Transalpina, zeci de soferi au fost intorsi din drum iar portiunea de drum dintre statiunea Ranca si Obarsia Lotrului a fost inchisa. Meteorologii au anuntat ca in zonele de munte, ninsorile vor continua si in zilele urmatoare.

Galerie Video


temperaturi iarna friguroasa aer arctic zapada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007624 (s)