News Flash:

IMAGINI SOC! Jurnalista Laura Chiriac, surprinsa in timp ce isi insala sotul - VIDEO

27 Aprilie 2016
9724 Vizualizari | 0 Comentarii
laura chiriac
Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sector 1 Bucuresti, a fost surprinsa de paparazzi, duminica seara, in compania lui Sergiu Diacomatu, fost vicepresedinte al ANRP. Daca la prima vedere intalnirea parea a fi una amicala, cand si-au luat ramas bun cei doi s-au sarutat.

Fosta prezentatoare TV si proaspat intrata in politica, Laura Chiriaceste casatorita de 13 ani cu Octavian Basoc, producator general la Antena 3 si Observator. Chiar cu o zi inainte sa fie surprinsa cuSergiu Diacomatu, Laura Chiriac a fost filmata alaturi de sot, luand masa impreuna si comportandu-se exact ca o familie.

Cu toate acestea, se pare insa ca Laura Chiriac are si o relatie extraconjugala. Cel putin asta reiese din filmuletul celor de la Cancan.ro. In filmare, se vede clar cum cei doi se intalnesc in parcarea unui hotel de lux din Bucuresti si merg impreuna la o cafenea. La plecare, dialogul lor, amical pana atunci, s-a transformat intr-un sarut.

Scenele filmate de paparazzi vor stirbi cu siguranta credibilitatea candidatului ALDE la Primaria Sector 1. Mai mult decat atat, sloganul folosit de Laura Chiriac in campanie "Se poate, cu mainile curate" nu este unul tocmai potrivit daca luam in considerare faptul ca aceasta are o legatura apropiata sau poate o relatie extraconjugala cu unul dintre inculpatii din dosarul ANRP.

Numele lui Sergiu Diacomatu a aparut in ultimii doi ani de zile extrem de des in dosarele retrocedarilor ilegale de pe vremea cand era vicepresedinte ANRP. In fata procurorilor DNA, Dorin Cocos l-a indicat pe Diacomatu ca fiind omul pe care l-a platit ca sa-l ajute in niste dosare de la Restituirea Proprietatilor. Mai mult, Elena Udrea l-a caracterizat pe Sergiu Diacomatu, chiar intr-o emisiune a Laurei Chiriac, ca fiind un mafiot care facea o groaza de ilegalitati la ANRP. De altfel, la sfarsitul anului trecut, Diacomatu a si fost retinut de DNA intr-unul dintre dosarele despagubirilor ANRP.

Galerie Video


laura chiriac octavian basoc sergiu diacomatu relatie extraconjugala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006293 (s)