News Flash:

IMAGINI SFASIETOARE! Ileana Ciuculete a fost condusa pe ultimul drum. ADIO, PRIVIGHETOAREA MUZICII!

19 Martie 2017
3049 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete2
Ileana Ciuculete a fost condusa astazi pe ultimul drumul. Cantareata de muzica populara, care a murit pe 14 martie, isi va dormi somnul vesnic la Cimitirul Straulesti. Sute de oameni care au admirat-o de-a lungul vietii pe artista s-au adunat la Biserica Costeasca. Alte cateva sute de persoane erau deja la Cimitirul Straulesti.
Au venit la slujba vedete si artisti de muzica populara: Valeria Arnautu, Maria Dragomiroiu, Maria Carneci, Steliana Sima, Stefania Rares, Maria Loga, Tita Barbulescu, Ema Cucu, Serghei Mizil, Nicu Gigantu, Gheorghe Turda, Cristina Turcu Preda, Puiu Codreanu. 
Distrusi de durere, mama Ilenei Ciuculete si sotul interpretei, Cornel Gales, au plans incontinuu langa sicriu, la biserica si la cimitir.
Slujba de inmormantare s-a incheiat, insa oamenii inca mai stau la cimitir. Cornel Gales nu se poate dezlipi de langa mormantul Ilenei Ciuculete, care a fost acoperit cu o folie, peste care sunt asezate coroanele de flori, SCRIE lIBERTATEA.RO.
Imediat dupa ce a fost coborat sicriul in groapa, a inceput sa picure marunt peste Cimitirul Straulesti 2, unde isi va gasi odinhna vesnica artista. Batranii veniti sa o conduca pe ultimul drum pe Ileana Ciuculete spun ca acestea ar fi lacrimile sufletului celei disparute.

Galerie Foto

cimitir_ciuculete_2
ileana ciuculete cantareata cimitirul straulesti biserica costeasca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005422 (s)