News Flash:

IMAGINI INTERZISE! O diva a fost filmata in timp ce intretinea relatii intime in public! Urmarea este absolut incredibila!

14 Februarie 2017
5362 Vizualizari | 0 Comentarii
Zara Holland2
Miss Marea Britanie a ramas fara coroana dupa ce a facut sex intr-o emisiune.
Zara Holland, in varsta de 20 de ani, a fost aleasa Miss Marea Britanie, insa titlul i-a fost retras dupa ce a cazut prada tentatiei in cadrul emisiunii „Insula Iubirii“ si a facut sex cu unul dintre concurenti chiar in fata camerelor de filmat. Zara Holland a dovedit ca nu este demna de onorabilul titlu de Miss, prin care ar trebui sa fie un exemplu pentru societate, cand in cadrul emisiunii „Insula Iubirii“, a carei concurenta este, s-a lasat purtata de val si a decis ca o noapte de pasiune ii face mai multa cinste decat ravnita coroana. Camerele de luat vederi au suprins scena de sex dintre Zara si Alex Bowen, fostul iubit al prezentatoarei TV Vicki Pattison, iar imaginile au fost inevitabil difuzate pe postul ITV2. Organizatorii concursului de frumusete din Anglia, care au desemnat-o pe Zara Miss Marea Britanie, nu au fost deloc incantati de comportamentul inadecvat al tinerei si au taxat-o dur, anuntand ca ii vor retrage titlul de Miss, arata Daily Mail.
Potrivit declaratiilor reprezentantilor organizatiei, frumoasa blonda primise acordul de a participa la „Insula iubirii“ tocmai cu conditia de a nu face sex la TV, iar tanara a fost total de acord cu aceasta cerinta, scrie one.ro.
 „Am participat la Miss Marea Britanie pentru ca mi-am dorit asta. Am muncit din greu, m-am dedicat in intregime, am investit mult timp si efort si am castigat. Iar acum am facut greseala prosteasca de a ma pierde in moment si s-a dus totul de rapa. Nici nu pot exprima in cuvinte cat de dezamagita sunt. Asa ca daca vor sa ma pedepseasca pentru asta, este in regula“, a mai spus fosta Miss.

zara holland miss
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004735 (s)