News Flash:

Imagini in premiera. E prima relatie pe care si-o asuma dupa divort. Dana Savuica si iubitul nu se ascund

22 Noiembrie 2017
2632 Vizualizari | 0 Comentarii
dana savuica

Dana Savuica a divortat de aproape doi ani de sotul ei, Razvan, si, pana acum, a preferat sa-si tina doar pentru ea viata sentimentala. Recent, fostul fotomodel s-a afisat, insa, in public, alaturi de noul ei iubit, dar a vrut sa transmita ca e... independenta! 

Cu afaceri in lumea modei, Dana Savuica a ramas in memoria romanilor ca fiind prima romanca ce a avut curajul sa se dezbrace pentru un pictorial in revista ”Playboy”, in noiembrie 1999. Anii au trecut, acum are o fiica majora si este deja divortata de aproape doi ani de Razvan Stanciu, acesta asumandu-si noua relatie cu mult timp inaintea Danei !

Dana arata insa aproape la fel de bine ca pe vremuri si nu are nici un motiv sa ramana singura. CANCAN.ro, a intalnit-o in compania noului ei iubit, un barbat intre doua varste, intr-un mall din Bucuresti.

Dana tine la... independenta
Imaginile alaturi de primul iubit pe care si l-a asumat dupa divort arata ca intre ei nu pare sa fie vorba de dragoste la prima vedere, ci, mai degraba, de o amicitie solida. Cel putin... pana la portofel, pentru ca Dana se bazeaza pe cel propriu si prefera sa-si pastreze statutul de femeie independenta....financiar.

Dana Savuica si iubitul ei au mers impreuna la cumparaturi in hypermarket, apoi vedetei i s-a facut pofta de un fresh de fructe, pe care a preferat sa si-l plateasca singura. Dana a ramas apoi fara bani lichizi, asa ca a poposit la un bancomat, iar apoi s-a retras catre casa, in masina cu iubitul...

Galerie Foto

dana1
divortat dana savuica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010596 (s)