News Flash:

IMAGINI din intimitate cu Cristian Pomohaci: "El a spus sa ma dezbrac, sa vada..." - FOTO

19 Iulie 2017
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci
In scandalul in care este implicat Cristian Pomohaci au aparut noi dovezi. Andrei, baiatul care ar fi primit si un inel de la parinte, a aratat imagini din timpul unei discutii online cu preotul.

Tanarul a dezvaluit luni ca mai multe detalii intime si propuneri cu tenta sexuala pe care Cristian Pomohaci le-ar fi facut. Andrei a dovedit astazi ca il cunoaste pe preotul-cantaret si ca cei doi au purtat discutii video pe Facebook.

"El a spus sa ma dezbrac, sa vada zona intima. Cand a auzit parintele ca radea prietena mea, a inchis. Ea nu s-a putut abtine si a ras", a marturisit Andrei.

Tanarul a aratat si inelul pe care parintele Pomohaci i l-ar fi daruit si a dezvaluit ce propuneri indecente ar fi primit de la preotul implicat in cel mai mare scandal al momentului.
"Mi-a oferit un inel. E aur alb, cu o piatra destul de maricica, in jur la 4 grame, aur alb. M-a sunat pe neasteptate. A spus in 10 minute sa ies in fata la spalatorie ca are ceva pentru mine. Si cand a venit cu masina a spus <> si mi-a bagat inelul pe deget. Si exact pe... unde se pune la femei. Am ramas uimit", a declarat Adrian. 

Cristian Pomohaci este acuzat de mai multi presupusi martori ca ar fi intretinut relatii sexuale cu barbati, in special cu baietii minori de care avea grija si carora le-ar fi facut avansuri.

Sursa: spynews.ro

Galerie Foto

Cristian_Pomohaci2
cristian pomohaci andrei parintele pomohaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005140 (s)