News Flash:

IMAGINI DE COLECTIE cu ILEANA CIUCULETE MIREASA - FOTO

15 Martie 2017
2829 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete mireasa
Ileana Ciuculete si Cornel Gales si-au unit destinele in 1992, chiar de Ziua Femeii. Cei doi au avut o nunta ca in povesti, cu muzica buna si mancaruri alese.
Imaginile de la nunta Ilenei Ciuculete sunt absolut minunate, sunt de colectie. Mari artisti autohtoni au venit sa se distreze si sa petreaca alaturi de mireasa si mire. Cu totii sunt mult mai tineri si parca iti trezeste o nostalgie profunda cand te uiti in trecut, scrie spynews.ro
Cantareata de muzica populara l-a cunoscut pe viitorul ei sot dupa ce trecuse printr-un divort si s-a indragostit nebuneste de el. Cei doi au ales sa isi uneasca destinele si au facut o nunta ca in povesti. Ceremonia religioasa a avut loc la Manastirea Casin din Bucuresti iar mireasa s-a dovedit a fi tare non-conformista. Ileana Ciuculete a imbracat o rochie de culoare roz mai scurta in fata si mai lunga la spate, cu multe volane si umerii goi! De la biserica, invitatii au mers la Cercul Militar din Bucuresti unde s-au distrat pana in zori. Si, cum era si de asteptat Ileana Ciuculete a avut la nunta ei cei mai "tari" artisti de muzica populara. Si va dam doar un amanunt, "startul" a fost dat de Maria Ciobanu!
Vezi video pe spynews.ro 

ziua femeii ilenei ciuculete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005101 (s)