News Flash:

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Tragedia aviatica din Rusia, filmata de o camera de supraveghere. Momentul impactului - VIDEO

12 Februarie 2018
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
cek3rsn

Operatiunile de cercetare a zonei si ancheta la locul de prabusire a avionului rusesc de pasageri Antonov An-148, in apropiere de Moscova, vor dura cel putin o saptamana, a anuntat luni ministrul rus pentru Situatii de Urgenta, Vladimir Puskov, relateaza site-ul agentiei Tass.
"Activitatile de la locul accidentului se desfasoara non-stop. Planificam sa incheiem etapa principala a operatiunii de cautare de aici in decurs de sapte zile, pentru ca avem o suprafata mare pe care au fost imprastiate fragmente ale epavei, precum si din cauza stratului de zapada si a profilului complicat al terenului", a spus ministrul rus.

Vladimir Puskov a adaugat ca prioritatea in acest moment este reprezentata de acordarea intregii asistente necesara familiilor victimelor, fiind desfasurata o cooperare cu toate regiunile unde locuiau pasagerii.
Identitatea tuturor persoanelor decedate va fi stabilita prin efectuarea unor expertize genetice, care pot dura doua-trei luni.

Doar doi cetateni straini - un elvetian si un azer - s-au aflat printre cei 71 de pasageri ai avionului care s-a prabusit duminica in Rusia, la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Initial, autoritatile au anuntat ca este vorba despre trei persoane.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prabusit duminica la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova catre orasul Orsk. Fragmentele avionului au fost descoperite in districtul Ramenskoye din regiunea administrativa Moscova. Cauza prabusirii aeronavei urmeaza sa fie stabilita de catre anchetatori, iar variantele luate in calcul sunt conditiile meteo, o eroare de pilotaj sau o defectiune tehnica.

Vezi aici video cu momentul tragediei


 


prabusire avionului antonov moscova vladimir puskov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004719 (s)