News Flash:

Ilie Nastase, REACTIE SOCANTA dupa ce a fost suspendat. Ce a spus despre jucatoarele britanice

24 Aprilie 2017
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase 1
Ilie Nastase a tratat cu foarte mare lejeritate conflictul pe care l-a avut ieri la meciul de Fed Cup, cand a fost data afara din arena deoarece le-ar fi injurat pe Anne Keothavong Johanna Konta. Intrebat duminica daca a luat legatura cu cele doua sportive, Nastase a raspuns in stilul sau.
Sambata, Ilie Nastase a tinut prima pagina in publicatiile din Romania si din strainatate. Antenorul echipei de Fed Cupa a Romaniei a fost dat afara de pe stadion, in timpul meciului dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta. Nastase a avut o izbucnire dupa ce arbitrul a oprit meciul, deoarece Konta s-a plans ca un suporter a insultat-o.
Mai departe, Nastase l-ar fi injurat pe arbitru, dar si pe Johanna Konta si pe Anne Keothavong - antrenoarea echipei de Fed Cup a Marii Britanii. Duminica, Nastase s-a afisat foarte relaxat, desi ITF a anuntat ca l-a suspendat provizoriu. ”Nasy” a raspuns cu o gluma in momentul in care a fost intrebat daca a luat legatura cu cele doua, pentru a le cere scuze:
"Nu, n-am incercat (n.r. sa ia legatura cu Anne Keothavong si Johanna Konta). Pai, ce sa fac cu ele? Ce sa fac cu ele? Pai una este gravida cu al doilea copil (n.r. Anne Keothavong), aialalta e ocupata. Pai n-am ce sa fac cu ele...", s-a amuzat Nastase, potrivit Sport.ro.

ilie nastase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005981 (s)