News Flash:

Il mai tii minte pe Marlanu’ de la „Traznitii”? N-ai sa crezi cu ce-si umple timpul de cand e somer! Nu-i pasa ca e periculos

8 Noiembrie 2017
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
marlanu

Toni Ionescu, cel cunoscut drept Marlanu’, a vorbit mereu despre pasiunile sale, si in special despre cele culinare, dar se pare ca are si una pe care a tinut-o secret. Pentru ca este mai mult decat o pasiune, e un adevarat viciu: fumatul.

Pe Toni Ionescu toata lumea il cunoaste drept locotenentul Marlanu’ de la Trasnitii si il repereaza drept unul dintre cei mai gurmanzi actori romani. Si, cum se vede de la o posta ca este un impatimit al delicateselor, Toni nu s-a sfiit sa recunosca faptul ca nu poate sta departe de mancare.

Ei bine, se pare ca nu mancarea este lucrul fara de care nu poate supravietui, ci tigarile. Mai exact, in timpul liber, Marlanu’ pufaie non-stop, fara sa se gandeasca la repercusiuni.

Putina lume stie despre Marlanu’ ca a fost rugbist de perfomanta si ca, cel mai probabil, a cazut in patima fumatului imediat dupa ce s-a lasat de sport.

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.ro l-au intalnit intr-un centru comercial alaturi de un prieten. Desi toata lumea se astepta ca Toni Ionescu sa-si comande de mancare, acesta a uimit in momentul in care a cerut ceva de baut si si-a aprins de indata o tigara. Cat timp a stat de vorba cu amicul lui, Toni a „sudat” tigara dupa tigara.

Din pacate, incepand cu 2015, Toni a scapat de apelativul Marlanu’. Actorul Toni Ionescu a decis sa puna capat indragitului personaj si sa se dedice altor proiecte. Se pare ca, incepand cu sezonul 25, admiratorii actorului nu-l vor mai vedea intrand in pielea personajului Marlanu’. In plus nu va mai aparea nici deghizat in preot, tantalaul naiv si nici in pielea vesnicului copil retardat Tilica, in serialul „Traznitii”.


toni ionescu marlanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012450 (s)