News Flash:

Il mai tii minte pe Ciprian, tanarul celebru pentru replica "Nu stiu, nu stiu de-astea"? Iata cu ce se ocupa acum

12 Septembrie 2016
2094 Vizualizari | 0 Comentarii
ciprian2
Barbatul care a devenit, in anul 2010, celebru pentru replica "Nu stiu de-astea!", si-a gasit o modalitate de a se descurca in viata. Ciprian Apostoaie devenea cunoscut in toata tara, fiind parodiat de comediantul Mihai Bendeac. "Nu stiu! Nu stiu de-astea!" si "Toate fetele sa apeleze la mine" - acestea sunt doar doua dintre expresiile rostite de Ciprian si parodiate cu foarte mult umor de Bendeac in cadrul show-ului sau de comedie.

Intr-un final, tanarul avea sa isi gaseasca o iubita, Oana. Din pacate, relatia s-a terminat si, acum, baiatul "Nu stiu" este din nou singur. La sase ani dupa ce a devenit celebru, Ciprian locuieste in continuare in Piatra Neamt - orasul sau natal - si, din fericire pentru el, nu mai este somer. S-a angajat ca vanzator de ziare si si-a asigurat un trai cat de cat decent. Dintre toate personajele pe care le-a parodiat de-a lungul anilor, Mihai Bendeac a recunoscut ca, de departe, Ciprian este cel care i-a intrat cel mai mult la inima.

"Baiatul asta e o lumina. Un personaj fabulos. Are candoare, bunatate, serenitate. Eu nu il imit cu rautate! Va marturisesc ca mi-au dat lacrimile", povesteste Bendeac.

ciprian apostoaie mihai bendeac parodiate umor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005972 (s)