News Flash:

Ii era rusine cu mama lui fiindca ea nu avea un ochi. Dar n-a stiut niciodata cum si l-a pierdut. Ce secret ascundea femeia asta…

17 Septembrie 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
copil
Dragostea unei mame nu cunoaste limite. Orice mama isi va iubi pruncul si va face orice pentru a-l vedea sanatos si fericit. Povestea unui fiu care a gresit in fata mamei lui a facut inconjurul internetului. Citeste si tu povestea mamei care avea doar un ochi.
“Mama mea avea doar un ochi. Cand eram mic, o uram pentru asta. Uram atentia pe care o primeam din cauza ei la scoala. Uram cum se uitau cu dezgust ceilalti copii. Mama avea doua slujbe, incerca sa-mi ofere tot ce aveam nevoie, dar mie mi-era rusine cu ea, nu voiam sa fiu vazut cu ea.
De fiecare data cand venea la scoala, voiam sa dispar. Simteam o ura nesfarsita pentru aceasta femeie, femeia care ma facea de ras la scoala. Intr-un moment de furie chiar i-am zis ca mi-as dori sa moara. Nu eram prea preocupat de sentimentele ei.
Pe masura ce cresteam, am facut totul posibil sa ma indepartez de ea. Am muncit cu greu si m-am mutat in strainatate pentru a nu o mai vedea. M-am insurat si mi-am intemeiat o familie. Eram ocupat cu munca. Voiam sa le ofer copiilor mei o viata fara griji. Nu ma mai gandeam la mama.
Intr-o zi, din senin, m-am trezit cu mama la usa. Chipul ei, fara acel ochi mi-a speriat copiii si acestia au inceput sa planga atunci cand au vazut-o. M-am infuriat si i-am interzis mamei sa nu mai calce niciodata la mine in casa. Am tipat la ea si ea si-a cerut mii de scuze si a plecat.
Un fost coleg m-a invitat la aniversarea a 10 ani de la terminarea liceului. Aceasta avea loc in orasul meu natal. Am mers si m-am plimbat prin cartierul copilariei. Niste vecini m-au oprit si mi-au spus ca mama mea a murit acum cateva zile si mi-a lasat o scrisoare. Am citit scrisoarea cu atentie.
„Dragul meu,
Vreau sa incep prin a-mi cere scuze pentru ca am venit la tine acasa fara sa anunt si pentru ca ti-am speriat frumosii copii. Imi pare tare rau ca ti-a fost rusine cu mine toata viata.
Am aflat ca te vei intoarce sa sarbatoresti 10 ani de la absolvirea liceului. S-ar putea ca eu sa nu mai fiu in viata cand vei ajunge in tara, asa ca m-am decis sa scriu aceasta scrisoare si sa-ti spun secretul pe care il tin de-o viata.
Cand erai mic, am avut un accident de masina. Tu ai ramas fara un ochi in urma acestui accident si eu am avut diverse fracturi. Copilul meu drag, am fost devastata cand am aflat ca nu vei reusi sa mai vezi aceasta lume frumoasa, asa ca am apelat la un doctor din strainatate care a luat corneea ochiului meu stang si ti-a salvat ochiul.
Scumpul meu copil, te iubesc si te-am iubit dintotdeauna. N-am regretat niciodata decizia de a-ti da ochiul meu si mor impacata cu gandul ca te-am ajutat sa ai o viata normala.
Mama ta.”
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006126 (s)