News Flash:

Iata de ce e bine sa pui apa de gura intr-un lighean cu apa

22 Ianuarie 2018
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru ofera saptamana de saptamana sfaturi esentiale pentru cei care nu isi permit tratamente costisitoare in tratarea anumitor afectiuni minore.

Bioenergoterapeutul Fecioru a vorbit despre intrebuintarile apei de gura in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3. „Acea apa de gura. Se gaseste si la un litru. E foarte buna pentru dezintoxicarea organismului, sa tinem picioarele.

Se toarna in lighean cu apa, daca ni se umfla picioarele, nu din cauza tensiunii, de stat foarte mult jos, aceasta apa ajuta de dezumflare, pentru ca are substante mentolate. Vindeca ciuperca la unghii, cele care au probleme cu calcaiele, nu se pune problema de lipsa de calciu, e tot ciuperca piciorului, inclusiv inflamatia”, a spus bioeneroterapeutul.

Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru detoxifierea organismului

Lidia Fecioru a prezentat in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” un leac pentru detoxifierea organismului. Bioenergoterapeutul a spus ca este nevoie de o ceapa si putin usturoi. „Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapa tocata marunt si putin usturoi pisat. Se amesteca in cantitate egala, se pun 3 minute in apa fierbinte, apoi se scoate din apa, se pune in tifon si se lipeste in mijlocul talpii.

Citeste si Lidia Fecioru, leac pentru cresterea imunitati si scaderea colesterolului: „Prajesti sase catei de usturoi, in propria coaja, pe care…”

Se lasa peste noapte cu un ciorap deasupra. Dimineata vedem ca amestecul este maroniu, ceea ce inseamna detoxifierea organismului. Este bine sa facem asta macar o data pe saptamana.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„E cel mai simplu leac, fara retete si medicamente.”, a completat Mihai Voropchievici.

preluat de pe teo


lidia fecioru bioenergoterapeutul fecioru bioeneroterapeutul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006420 (s)