News Flash:

Iata cu cine sa te cuplezi! Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie

23 Martie 2017
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Locul 4 – Femeia Fecioara
Dincolo de aparente, Fecioara da dovada de o sexualitate debordanta. Este intr-un perfect acord cu corpul sau si nu isi neglijeaza dorintele si poftele sexuale.
La fel ca si femeia nascuta in zodia Gemeni, cea pe care o guverneaza planeta Mercur nu tradeaza sub nicio forma ca are avea o multime de perversiuni sexuale in cap. Este extrem de diferita in societate fata de felul in care se poarta in pat. Este exhibitionista si voyeurista, dar ascunde acest lucru din teama de a nu fi judecata prea aspru de ceilalti.
Este una dintre femeile cele mai liberale din punct de vedere sexual si nu are nicio teama sa recunoasca faptul ca este de acord inclusiv cu drepturile minoritatilor sexuale. Da dovada de perversitate in pat si nu se sfieste sa isi puna in practica cele mai ascunse fantezii. Totul e o distractie pentru aceasta zodie!

Locul 3
Femeia Leu te va fascina din prima. Este o femeie puternica, dornica de afirmare, care stie sa se faca iubita. Nu este usor sa traiesti cu o astfel de femeie, insa poate fi incantator, daca stii cum sa jonglezi. Femeia din aceasta zodie pune mare pret pe cariera si pe implinirea sa ca om. Relatiile amoroase nu sunt intotdeauna pe primul loc si nu este genul de femeie care cauta iubirea suprema. Va fi extrem de fericita daca este cea mai buna in ceea ce face si nu va cauta cu disperare un partener.In pat, femeia Leu nu are inhibitii si nici tabuuri. Doreste sa obtina satisfactie erotica si are un apetit sexual impresionant. Este genul de femeie care nu tanjeste dupa niciun barbat si care isi doreste ca reprezentantii sexului tare sa o caute.Este o amanta buna si se asteapta sa fie laudata pentru performantele ei sexuale.
Locul 2
Femeia nascuta in zodia Gemeni nu sta locului o clipa. Pentru ea, o noapte perfecta de sex nu include aceleasi pozitii sexuale. Partenerul de viata ar putea fi usor speriat la inceput de intentiile sexuale ale acesteia. Femeia Gemeni se poarta foarte elegant si este o diplomata cu desavarsire in viata de zi cu zi, insa in dormitor se transforma intr-o adevarata femeie fatala.Femeia Gemeni cauta intotdeauna mai multa satisfactie cand vine vorba de relatiile intime. Indemnata de curiozitatea si imaginatia ei neobosita, face dragoste mai des decat oricare alta zodie si incearca diferite metode. Va incerca orice este excitant, nou, iesit din comun. Femeia nascuta in aceasta zodie este mereu in cautarea unui iubit perfect care sa o satisfaca sexual si cauta experienta erotica pe care sa o tina minte.
Locul 1
Femeia Taur are o sexualitate ravasitoare. Ea este senzuala, avida si voluptoasa in pat si are toate trucurile la indemana pentru a excita un barbat. Ii plac atingerile si mangaierile tandre si nu doreste o partida de sex rapid, ci una cat mai lunga si mai intensa, de aceea are nevoie de un barbat capabil sa ii indeplineasca aceste cerinte.
Este guvernata de planeta Venus, semnul astral al dragostei si sexualitatii, de aceea are mereu pofta de erotism. Tocmai din acest motiv nu ar spune nu unei nopti de sex total.
Femeia Taur nu este pudica, asa ca atunci cand simte ca se potriveste cu barbatul de langa ea se lasa pe mainile lui si e gata de orice ca sa il vada fericit.
Femeia Taur este o amanta foatre de exigenta. Daca ai ademenit-o in patul tau, trebuie sa si stii sa o satisfaci, asa ca pregateste-te de o noapte lunga si nu uita sa condimentezi atmosfera cuatingeri tandre si saruturile pasionale.

locul 3 femeia leu femeia taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007434 (s)