News Flash:

Iata ce poti adauga in Cafea pentru a accelera Arderea Grasimilor!

27 Mai 2017
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
original c 1170x644
Daca iti place cafeaua la nebunie, aceasta este metoda perfecta de a slabi pentru tine!


Metoda inovatoare de a pierde din kilogramele in plus in timp ce iti bei cafeaua

– Imbina pasiunea pentru cafea cu eliminarea kilogramelor din jurul taliei folosind acest remediu – Cafeaua este bautura preferata de foarte multe persoane dimineata.


Este de ajuns doar mirosul acesteia pentru a incepe sa te puna pe picioare si sa te pregateasca pentru ziua ce vine. Pe langa faptul ca accelereaza metabolismul, o ceasca de cafea dimineata poate sa te ajuta la sanatatea cardiovasculara, insa numai daca o bei cu moderatie.


Daca esti un adevarat iubitor de cafea si vrei sa pierzi si cateva kilograme ce le ai in plus, avem o reteta perfecta pentru tine. Este de ajuns sa adaugi cateva ingrediente in cafeaua ta de dimineata si aceasta va incepe sa lucreze pentru tine.


Scortisoara, uleiul de cocos si mierea pot sa iti faca mai gustoasa cafeaua si sa iti accelereze metabolismul, astfel sa arzi mai multe calorii. Iar pentru un gust mai bogat, adauga cacao.


Scortisoara


Este un agent excelent antioxidant si antiinflamator si oamenii o folosesc de secole pentru a se proteja impotriva diverselor afectiuni.


De asemenea, are abilitatea de a scade nivelul glicemic din sange si sa iti dea o senzatie de satietate.

Uleiul de cocos

Abunda in grasimi benefice iar acest lucru este cel mai mare avantaj. Aceste grasimi se metabolizeaza diferit si merg direct inspre ficat pentru a fi transformate in energie sau sa fie transformate in ketoni, in loc sa fie depozitate ca tesut adipos.


De asemenea, uleiul de cocs are proprietati naturale termogenice care accelereaza metabolismul si ard grasimile mai repede.

Miere

Mierea contine multi nutrienti vitali organismului, cum ar fi sodiul, fierul, potasiul, fosforul, zincul si calciul. Este folosita ca un elixir al sanatatii si este folosit ca tratament la multe afectiuni. Abunda in acid folic, niacina, riboflavina, vitamina C si B6 iar studiile recente arata ca poate sa mareasca aportul de colesterol bun. De asemenea, protejeaza sistemul cardiovascular si ajuta la o viata sanatoasa grabind procesul de pierdere in greutate. Cea mai buna alegere este mierea bio, cruda, naturala.

Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de:

– 1 lingurita de scortisoara

– Trei patrimi de ceasca de ulei de cocos

– O jumatate de ceasca de miere

Amesteca toate ingredientele pentru a avea parte de o pasta omogena si depoziteaza amestecul intr-un recipient etans. In fiecare dimineata adauga cate o lingurita sau doua din acest amestec in cafea si amesteca bine. Astfel vei avea parte de cele mai bune ingrediente pentru accelerarea arderii grasimilor.

cafeaua slabi kilogramele cafea taliei bautura kilograme mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005326 (s)