News Flash:

Iata ce ne rezerva astrele astazi

14 Septembrie 2016
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Berbec
Multe schimbari au loc in viata ta acum, si, chiar daca multe din ele sunt unele pozitive, aceasta rasturnare de situatie te poate coplesi. Nu te panica! Nu este nimic ceea ce nu poti face!

Taur
Idei pentru noi inceputuri si oportunitati favorabile pot aparea dintr-un oras indepartat, sau dintr-o tara din strainatate. Latura ta aventuriera este foarte incantata si entuziasta.

Gemeni
Castiguri financiare neasteptate pot deshide niste usi pentru tine si te gandesti ca e timpul pentru niste schimbari majore in viata ta. Acest lucru te sperie, dar va fi o schimbare in bine.

Rac
Fie ca e vorba de un parteneriat de afaceri, sau de o relatie de dragoste, se pot intampla lucruri bune pentru amandoi. In cazul unei relatii de iubire, este momentul sa faci urmatorul pas.

Leu
Daca in ultima vreme ai fost la sala, te-ai antrenat si ai avut un regim alimentar sanatos, e timpul sa te uiti in oglinda si sa fii mandru! Tine-o tot asa!Progresele sunt tot mai evidente!

Fecioara
Culturile si civilizatiile straine te inspira pe plan artistic, spiritual si personal, iar gandurile iti fug pe meleaguri exotice. Va fi greu sa te concentrezi asupra sarcinilor azi.

Balanta
Asteapta-te ca ceva nou sa se intample la tine acasa. Este posibil ca cineva sa vina in vizita, sau chiar sa se mute. Vei dori sa redecorezi si sa cumperi mobila noua.

Scorpion
Un vecin sau o ruda iti poate da niste vesti minunate si poate fi vorba chiar de o afacere care se deschide in apropiere. Va fi nevoie sa dai multe telefoane, dar viitorul suna bine!

Sagetator
Ocazii pentru a castiga venituri suplimentare pot veni din partea unui prieten, sau chiar din partea altui Sagetator. Poate fi vorba de un proiect temporar, dar profitabil.

Capricorn
Este ziua perfecta pentru un nou start. Realizarile din trecut iti dau incredere in tine si esti mai optimist si entuziast in ceea ce priveste viitorul. Calatoriile te asteapta!

Varsator
Imaginatia si ingeniozitatea sunt la cote maxime, iar simtul estetic este mult mai pronuntat. Daca nu esti implicat in ceva din zona artelor, astazi este momentul perfect sa incerci ceva nou. 

Pesti
Fii cu ochii in patru pentru ca ai sanse foarte mari sa gasesti un iubit, la un eveniment, sau la o iesire cu colegii. Daca esti singur si disponibil, nu pierde aceasta oportunitate! 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004948 (s)