News Flash:

Iata ce iti rezerva astrele astazi

31 August 2016
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec
Pornesti ziua bine dispus, insa nu fii mirat daca cineva face un gest care te da peste cap. Probabil ca nu poti sa faci altceva, decat sa strangi din dinti si sa rabzi pana situatia trece.

Taur
Esti mai agresiv, azi, ca de obicei. Acest lucru te ajuta sa duci la capat proiectele pe care le ai, dar facand, asta, ai putea calca pe bataturi pe cine nu trebuie. Incearca sa nu-ti pierzi capul.

Gemeni
Esti intr-o dispozitie generoasa si asta te face sa vrei sa-i incluzi pe toti in planurile tale. Iti vei petrece ziua asigurandu-te ca toata lumea se simte bine. Doar pe tine te cam neglijezi.

Rac
Descoperi resurse nebanuite de vointa. Daca iti pui ceva in cap, azi, nu te mai poate opri nimeni. Noua ta atitudine vine ca o palma pentru cei care te acuzau ca esti lenes si dezinteresat.

Leu
Nu ti-ar prinde rau putina prudenta si ceva mai mult tact, astazi. Fereste-te sa acuzi pe cineva de ceva pana nu ai dovezi clare. Esti predispus sa faci o gafa care va fi greu de reparat.

Fecioara
Esti mai predispus sa reactionezi agresiv decat rational, azi. Asigura-te ca nu faci asta cu oameni care doar incearca sa te ajute si pe care tu ii cataloghezi, eronat, drept bagaciosi.

Balanta
Planurile tale intra in opozitie cu cele ale unei persoane din anturajul tau. In alte circumstante ai incerca un compromis, insa astazi esti decis sa iasa totul asa cum vrei tu sa iasa.

Scorpion
Nu este o zi buna pentru a face pe viteazul. Daca trupul tau iti spune ca nu mai poate, nu il forta. Fereste-te de excese, oricat ar parea ele de distractive la prima vedere. Nu e timpul sa risti.

Sagetator
Desi esti stabil din punct de vedere emotional, atunci cand vine momentul sa actionezi, esti paralizat de indecizie. Fiecare alegere ti se pare ba extraordinara, ba absolut oribila.

Capricorn
Tensiunea pluteste in aer, lucru care determina sa nu te apuci de nimic de teama sa nu nemultumesti pe cineva. In cele din urma va trebui sa asculti de ratiune si sa actionezi cand e cazul.

Varsator
Nu lua de bun nimic din ceea ce ti se sopteste la ureche, azi. Sunt oameni in jurul tau care cauta sa te foloseasca. Increde-te doar in lucruri palpabile si in ceea ce vezi cu ochii tai.

Pesti
Ai un traseu pe care ti l-ai stabilt clar, insa evenimente pe care nu ai reusit sa le prevezi te deturneaza de la curs. Trebuie sa iti privesti situatia cu detasare si calm pentru a gasi o solutie.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005028 (s)