News Flash:

Iata ce iti rezerva astrele astazi

14 August 2016
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
BERBEC - In discutii, veti folosi mai mult intuitia, decat ratiunea. Este un moment nepotrivit pentru conflicte. Veti fi preocupat de situatia unei persoane mai tinere. Va veti imbunatati si situatia financiara.

 

TAUR - Veti oscila intre o atitudine conservatoare si una mai impulsiva. Aveti o atitudine pozitiva, dar va trebui sa fiti insa si mai intelegator. Sunteti foarte sensibil si ar fi bine ca cei din jur sa nu va supere.

 

GEMENI - Prietenii va vor stimula, dar nu vor avea o influenta pozitiva asupra dv. Veti accepta unele schimbari si veti avea posibilitatea sa avansati. Daca veti participa la o intalnire, ar fi bine sa va expuneti ideile.

 

RAC - Veti avea energia necesara pentru a imbunatati mediul in care traiti, dar nu veti realiza prea multe. Va veti confrunta cu stuatii neobisnuite si veti simti nevoia sa faceti ceva deosebit, mai sentimental.

 

LEU - Sunteti original in gandire si ideile dv. vor fi sustinute. Persoanele mai in varsta va aproba toate ideile. Veti fi nevoit sa va ajutati din nou rudele. Veti da multe sfaturi si veti rezolva probleme importante.

 

FECIOARA - Ii veti intelege pe cei din jur si veti descoperi imediat daca cineva conspira impotriva familiei dv. Veti fi mai sensibil, dar ar fi bine sa nu amanati rezolvarea problemelor. Simtiti nevoia unei evolutii.

 

BALANTA - Va veti confrunta cu schimbari care va vor determina sa va modificati planurile de viitor. Veti face multe transformari si veti avea tendinta sa renuntati la activitatile pe care le desfasurati zilnic. Mici surprize.

 

SCORPION - S-ar putea sa intrati in conflict cu cei care incearca sa va manipuleze si sa va influenteze continuu. Va place sa le faceti pe plac celor din jur, mai ales celor din familie. Ati muncit prea mult in ultima vreme.

 



SAGETATOR - Incercati sa aveti o atitudine pozitiva fata de rude si amici, deoarece s-ar putea sa aveti nevoie de ei. Veti comunica cu usurinta si va veti implica in discutii legate de arta. Va ganditi la o mica vacanta.

 

CAPRICORN - Daca veti fi nevoit sa lucrati la un proiect, trebuie sa aveti grija la detalii, deoarece s-ar putea sa gresiti. Vi se va propune sa lucrati ca voluntar intr-o activitatate neinteresanta. Va trebui sa fiti mai bine motivat.

 

VARSATOR - Incercati sa nu cheltuiti prea mult, dar nu renuntati la dorinte fara a incerca toate variantele posibile. Aveti multa imaginatie, va place sa povestiti si de cele mai multe ori ii impresionati pe cei din jur.

 

PESTI - Ar trebui sa faceti o plimbare ca sa nu mai fiti atat de agitat. Seara, va veti ocupa de familie, prieteni, iar amicii va vor solicita ajutorul. Gasiti ca intotdeauna solutii potrivite pentru problemele altora.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004805 (s)