News Flash:

Iata cat de simplu este sa iti cureti casa in mod natural cu aceste trucuri!

25 Martie 2016
46546 Vizualizari | 0 Comentarii
curata1
Este adevarat ca foarte multe produse de curatare, detergenti si alte consumabile de uz casnic fac mai mult rau decat bine. Este imposibil insa sa se retraga complet utilizarea chimicalelor de uz casnic, insa poti incerca sa reduci utilizarea acestora.
Iata aici cateva trucuri care te vor ajuta sa iti cureti locuinta doar cu produse naturale.
Gresia din baie – Vei avea nevoie:
– 1/4 pahar de apa oxigenata
– 1 lingura de sapun lichid
– 1/2 pahar de apa
Amesteca toate ingredientele. Pune lichidul pe un burete si sterge bine gresia, apoi spala cu apa intreaga suprafata. In cazul in care murdaria este mai groasa lasa timp de 10 minute sa se inmoaie, va fi mult mai usor de curatat ulterior. Daca vrei ca baia ta sa ramana curata pentru o lunga perioada de timp, foloseste urmatoarea tehnica: amesteca apa si otet in ratia de 1 la 1 si pulverizeaza gresia de doua ori pe saptamana.
Un cuptor cu gaz – Vei avea nevoie:
– Un burete
– Periuta de dinti veche
– Cateva picaturi amoniac
Scufunda in picaturile de amoniac buretele si freaca petele unsuroase. Pentru a curata unsoarea inradacinata, foloseste o periuta de dinti. Mereu foloseste manusi pentru a-ti proteja mainile si pielea.
Filtrele hotei de bucatarie – Vei avea nevoie:
– 1/2 cana bicarbonat de sodiu
– 1/2 sticluta amoniac
– Sifon
– Apa fiarta
Se fierbe apa intr-o oala mare. Incet toarna sifon in apa, folosind o lingurita. Pune filtrele in apa clocotita. Grasimea si murdaria vor incepe imediat sa se dizolve. Daca filtrele sunt foarte murdare, repeta procesul cu o sursa proaspata de apa. Daca unsoarea nu se curata complet, pune filtrele in apa fierbinte cu amoniac (1/2 pahar de amoniac pentru 3,5 l de apa).
O saltea – Vei avea nevoie:
-235 ml 3% peroxid de hidrogen
-3 linguri de bicarbonat de sodiu
– O picatura de sapun lichid
Fa amestecul chiar atunci cand ai de gand sa cureti o saltea pentru ca este mai eficient in acest fel. Se amesteca bicarbonatul de sodiu si peroxidul intr-o sticla cu pulverizator. Cand se dizolva soda, pune o picura de sapun lichid. Agita flaconul si pulverizeaza pe locul cu pricina. Lasa-l timp de 5-10 minute. Curata resturile de bicarbonat de sodiu cu un aspirator. sursa: fiisanatos.info

Galerie Foto

curata2
un burete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)