News Flash:

Iata cat de sanatos este sa tii o cura de catina

5 Decembrie 2014
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
Si ca pe langa vitamina C, catina este bogata în vitaminele A, D, E, F si complexul B? Dar ca în fructul de catina se gaseste betacaroten, calciu, magneziu, aminoacizi, adica exact de ce are nevoie corpul pentru a rezista temperaturilor joase din timpul iernii.

Ei bine, catina nu doar ca te fereste de raceli si de starile gripale, dar actioneaza si ca un produs anti-ageing, datorita continutului de vitamine si de substante minerale pretioase.

De la catina se pot utiliza atat fructele si frunzele, cat si scoarta pomisorilor de catina, toate fiind extrem de eficiente în scop terapeutic.

Ia un kilogram de boabe de catina, pe care le gasesti la piata la preturi de pana la 15 lei/kg, si amesteca-le într-un blender în care adaugi zece linguri cu miere.

 
Vei obtine o pasta de catina din care este bine sa consumi în fiecare dimineata cate o cescuta. Stim! Este foarte acra compozitia, dar te asiguram ca este unul dintre cele mai puternice tratamente pentru rezistenta împotriva racelilor.

In plus, vei vedea ca tenul tau va fi vizibil întinerit. Substantele active din catina redau suplete pielii si-i asigura elasticitatea.

vitamina c catina n anti-ageing scop terapeutic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007203 (s)