News Flash:

Iata cat de sanatos este sa bei zilnic un pahar cu lapte

26 August 2018
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
bea lapte1

De ce ar trebui sa bei un pahar cu lapte in fiecare zi?

1. Aport de calciu

Acesta este motivul cel mai obisnuit si evident pentru care oamenii ar trebui sa bea lapte, deoarece este considerat a fi o sursa eficienta de calciu. Avantajele calciului ar putea fi percepute sub forma evitarii unor afectiuni cronice, cum ar fi pierderea osoasa, cancerul, durerile de cap si obezitatea in randul copiilor.

2. Dezvoltarea oaselor

Acesta este motivul cel mai important care poate motiva oamenii in privinta consumului de lapte, deoarece un consum suficient de calciu ar putea determina sanatatea si puterea oaselor. Prin urmare, pentru a dezvolta sistemul osos, oamenii ar trebui sa bea lapte, astfel incat calciul sa fie furnizat in mod corespunzator oaselor.

3. Rehidratare

S-a constatat ca laptele contine 95% apa si, de fapt, aceste molecule de apa ajuta efectiv oamenii sa-si tina corpul hidratat. Acest aport este deosebit de important pentru copii, deoarece acestia sunt implicati, de obicei, in diferite tipuri de activitati si joaca. In acest fel, copiii se pot hidrata doar band un pahar cu lapte.

Ce trebuie sa stim despre bauturile vegetale?

4. Stimularea consumului de vitamine

Acesta este un alt motiv important care poate convinge oamenii sa bea lapte, deoarece consumul de lapte contribuie, de asemenea, la furnizarea de minerale si alte vitamine, care ajuta la imbunatatirea performantelor mintii si organismului.

5. Tratamentul aciditatii

Prin consumul de lapte, problemele legate de aciditate ar putea fi reduse la un nivel acceptabil, iar laptele rece se pare ca este foarte eficient cand vine vorba de scaderea nivelului de aciditate din intregul corp.

6. Sursa completa alimentara

Importanta laptelui ar putea fi perceputa sub forma de vitamine, minerale si alte surse de energie care, in cele din urma, fac ca un pahar cu lapte sa fie o dieta sau hrana completa pentru oameni.

7. Imbunatatirea stilului de viata

Cea mai importanta contributie a acestei bauturi in viata noastra de zi cu zi este furnizarea de satisfactie si fericire, care pot fi obtinute prin consumul de lapte. Oamenii isi pot face viata mai placuta daca beau lapte intr-un mod adecvat.

8. Sursa de carbohidrati

Prin intermediul laptelui, se poate ajunge la o cantitate adecvata de carbohidrati, deoarece lactoza este considerata ca o sursa vitala de carbohidrati, rezultand in furnizarea de energie mintii si corpului.

De ce e mai bine sa bei cafea rece decat calda?

sursa: eva.ro


3 rehidratare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004937 (s)