News Flash:

Iata 11 moduri neasteptate de a folosi balsamul de buze: te va salva in orice situatie

17 August 2018
645 Vizualizari | 0 Comentarii
par

Balsamul de buze este un produs cosmetic fara de care nu-si imagineaza viata unele femei, dar si barbati, mai ales in sezonul rece. In acest articol o sa-ti dezvaluim cateva moduri neobisnuite de a-l folosi. Poate fi mult mai util decat crezi.

O pereche de pantofi noi sunt intotdeauna bineveniti, insa prima purtare iti poate provoca un disconfort cu urmari neplacute. Pentru a le evita, aplica un pic de balsam de buze pe zonele unde de obicei pantofii te rod.

Daca nu poti scoate un inel de pe deget si nu ai langa tine ulei sau ata, balsamul de buze te va salva.

Ti s-a uscat pielea de pe nas din cauza stergerii frecvente? Problema se va rezolva mult mai rapid daca vei aplica niste balsam de buze. Acesta are un efect mult mai hidratant si mai protector decat majoritatea cremelor.

Daca te-ai zgariat sau te-ai ranit usor, poti prelucra rana cu niste balsam de buze, mai ales in situatiile in care nu ai un antiseptic cu tine. Acest lucru iti va proteja rana de infectare si va grabi procesul de vindecare.


Balsamul de buze este un remediu minunat pentru aranjarea sprancenelor. Pe langa fixare, acesta o sa stimuleze si cresterea firelor.

Balsamul de buze se potriveste foarte bine si pentru ingrijirea cuticulelor. De ce sa cumperi un produs in plus?

Electrizarea parului este o problema cu care se confrunta multe femei, mai ales in sezonul rece. Aplica un pic de balsam de buze pe palme si treci cu ele deasupra capului, atingand foarte usor firele neascultatoare.

Balsamul de buze este un remediu eficient si pentru capetele deteriorate ale parului.


Daca un fermoar se blocheaza, balsamul poate rezolva usor aceasta problema.

Daca nu ai purtat de mult timp cercei, aplicarea balsamului pe gaura o sa faca reluarea acestui obicei mai putin dureroasa.

Atunci cand nu ai la indemana un demachiant, balsamul de buze poate scoate foarte usor urmele de rimel.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005523 (s)