News Flash:

HORROR! DESCOPERIRE MACABRA in apropierea unei piete aglomerate din Timisoara

24 Noiembrie 2015
2817 Vizualizari | 0 Comentarii
piata en gros timis
Descoperire macabra, in spatele Pietei de Gros din Timisoara. Un paznic a gasit cadavrul unui barbat pe camp, la doi pasi de piata.
Descoperirea a fost facuta ieri, pe campul din spatele Pietei de Gros. Paznicul de acolo a observat cadavrul si a dat imediat alarma. Mai multe echipaje de politie si ambulanta au fost trimise in zona. Medicii nu au mai putut face insa nimic pentru barbatul care decedase cu cateva ore in urma, scrie tion.ro.
Politistii au inceput o ancheta si au reusit sa afle ca barbatul decedat are 55 de ani si lucra cu ziua pe la tarabele comerciantilor din Piata de Gros. In noaptea de duminica spre luni, spun ei, a adormit, cel mai probabil sub influenta bauturilor alcoolice, pe campul din spatele pietei. Trupul nu prezenta urme de violenta, insa a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru autopsie. In urma acesteia medicii vor stabili cu exactitate cauza decesului.
Adauga
Comentarii Adauga un link Rectifica Taguri: cadavru piata de gros timisoara, mort piata de gros timisoara, politie timisoara cadavru

descoperire macabra paznicul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1955 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006382 (s)