News Flash:

Horoscopul pentru saptamana 20-26 februarie 2017. Probleme mari pentru unele zodii

19 Februarie 2017
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Horoscop 20-26 februarie 2017, Berbec:
Luna Noua din data de 26 februarie se perfecteaza tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca se anunta o saptamana favorabila meditatiei si introspectiei, cu atat mai mult daca lucrati la voi insiva si va preocupa dezvoltarea personala. Este posibil, de asemenea, sa aveti senzatii intense de deja-vu. Ganditi-va ce pot insemna!
Horoscop 20-26 februarie 2017, Taur:
In afara zilei de 22 februarie, nu se anunta presiuni prea mari din partea astrelor asupra sanatatii. Miercuri, este posibil sa aveti de-a face cu o criza existentiala sau de spiritualitate, lasand sa va framante intrebari ale caror raspunsuri stiti si voi ca nu le puteti gasi. Poate daca v-ati bucura de lucrurile neinsemnate, ati vedea ca nu are rost sa ramaneti in acea stare.

Horoscop 20-26 februarie 2017, Gemeni:
Luna Noua din ziua de 26 februarie se formeaza tocmai in casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum ca se deschide un nou capitol in viata voastra profesionala. Daca va doriti sa urcati o treapta pe scara sociala si/sau profesionala, acum este momentul sa actionati. Se prea poate ca peste doua saptamani sa apara primele semnale ca va indreptati in directia cea buna.
Horoscop 20-26 februarie 2017, Rac:
Luna Noua din 26 februarie se perfecteaza in casa filozofiei de viata, semn cum ca saptamana aceasta compasiunea si iertarea ar trebui sa se numere printre principiile dupa care va orientati in orice situatie. Daca ati trecut prin evenimente insemnate de curand, acum ar fi timpul sa trageti unele invataminte si sa le incorporati in sistemul vostru de valori si credinte.

Horoscop 20-26 februarie 2017, Leu:
Luna Noua din data de 26 februarie se perfecteaza in casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante incat sa agite putin apele in care va scaldati. Oricare ar fi natura acestora, ganditi-va ca acestea au misiunea de a va testa limitele! Veti ajunge departe daca treceti testul la care va supun acestea.

Horoscop 20-26 februarie 2017, Fecioara:
In zilele de 23 si 24 februarie, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca daca programul va impune sa stati timp indelungat in picioare sau la birou, ar fi bine sa luati pauze dese pentru a va mai schimba pozitia. In cazul in care acest lucru nu este posibil, incercati sa va acordati un repaus dupa munca ori sa faceti o plimbare! Este important sa va mai si relaxati!
Horoscop 20-26 februarie 2017, Balanta:
Luna Noua din 26 februarie se perfecteaza tocmai in casa sanatatii din horoscopul vostru general, semn cum ca sistemul vostru imunitar poate avea de suferit saptamana aceasta. Evitati deci expunerea la medii sau persoane care sufera de vreo boala transmisibila! Altfel, exista riscul sa o contractati si voi. Medicina naturista poate face minuni daca apelati la ea acum.
Horoscop 20-26 februarie 2017, Scorpion:
Daca vreti sa va fie bine, incercati ca in data de 22 sa nu aplecati urechea la barfe! S-ar putea ca acest lucru sa se intoarca impotriva voastra ori sa suferiti de pe urma unor lucruri care nu sunt adevarate. In cazul in care va framanta ceva, ar fi bine sa comunicati direct acest lucru si sa aflati chiar de la sursa daca aveti motive reale de ingrijorare sau nu.

Horoscop 20-26 februarie 2017, Sagetator:
Luna Noua din ziua de 26 februarie se perfecteaza in casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum ca pot reveni in actualitate rani care v-au fost cauzate in copilarie sau de parinti. Daca observati acest lucru, inseamna ca este momentul ideal sa inchideti aceste capitole ramase deschise. Inainte sa iertati pe oricine, incepeti cu voi. Mai mult ca sigur, nu a fost vina voastra si nu are rost sa va simtiti rau.

Horoscop 20-26 februarie 2017, Capricorn:
Luna Noua din 26 februarie se perfecteaza tocmai in casa comunicarii din horoscopul vostru general, semn cum ca daca va doriti sa evoluati pe plan personal, saptamana aceasta ar fi bine sa le cereti apropiatilor un feedback in ceea ce va priveste. Asumati-va insa si faptul ca ati putea primi unele critici!
Horoscop 20-26 februarie 2017, Varsator:
Luna Noua din 26 februarie se perfecteaza in casa banilor, respectiv a bunurilor castigate prin munca proprie, semn cum ca saptamana aceasta pot aparea sanse de a va rotunji veniturile si/sau valorifica economiile facute pana acum. Indiferent in care situatie dintre cele doua va veti afla in zilele urmatoare, cert este ca situatia voastra materiala se schimba in bine. Evitati cheltuielile!

Horoscop 20-26 februarie 2017, Pesti:
Luna Noua din data de 26 februarie se desavarseste tocmai in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca puteti simti ca nivelul vostru de energie creste treptat zilele acestea. Daca apar progrese, ar fi indicat totusi sa nu supralicitati, punand prea multe presiuni pe voi insiva. Nu ajungeti niciunde daca procedati asa. Aveti rabdare cu voi insiva si totul va fi bine!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006519 (s)