News Flash:

Horoscopul pentru saptamana 18 – 24 decembrie 2017 pentru toate zodiile

18 Decembrie 2017
962 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0

Afla ce-ti rezerva astrele in saptamana dinainte de Craciun!

BERBEC:
Acesti nativi trebuie sa infrunte provocarile care vor veni in aceasta saptamana. Este momentul sa faca ceva pentru a-si ridica standardele sau pentru a-si inalta cat mai sus locul in societate.

TAUR:
Taurii sunt pe punctul de a castiga o multime de lucruri in aceasta saptamana. Cu cat se vor stradui mai mult, cu atat va fi mai mare rasplata lor. Asa ca, ar trebui sa se mobilizeze si sa realizeze tot ce li se cere.

GEMENI:
Exista anumite aspecte in viata gemenilor asupra carora nu au control si nu exista rezultatele la care sperau ei. Este momentul sa-si asume ceea ce nu fac bine si sa isi asume reponsabilitatile si obligatiile.

RAC:
Racii sunt energici in aceasta saptamana si de aceea, ar trebuie sa-si stabileasca noi scopuri pentru ca aceasta energie sa nu se piarda. Trebuie sa faca ceva ca lucrurile pe are si le doresc sa se intample.

LEU:
Dificultatile se tin scai de lei, insa nici ei nu fac nimic pentru a scapa de ele si, mai ales, nu fac nici un fel de compromis. Nu au libertatea pe care si-o doresc, insa ar trebui sa faca ceva, nu doar sa-si planga de mila.

FECIOARA:
Fecioarele trebuie sa invete ca sunt anumite lucruri pe aceasta lume care nu pot fi controlate. Desi continua sa lupte pentru anumite aspecte din viata lor, uneori ar trebui sa renunte pur si simplu.

BALANTA:
Acesti nativi sunt mult prea ocupati si se impart in prea multe locuri care necesita multa energie. Desi nu duc lipsa de energie, ar fi mult mai productivi daca s-ar concentra asupra unui singur proiect.

SCORPION:
Scorpionii trebuie sa fie 100% convinsi de ceea ce se intampla in interiorul lor. Nu sunt fericiti cu viata lor actuala, insa nu fac nimic in aceasta privinta si continua sa faca aceleasi greseli la nesfarsit.

SAGETATOR:
Daca acesti nativi vor sa experimenteze si sa aiba parte de noi aventuri, ar trebui sa fie totusi mai atenti. Cel mai bine ar fi sa fie mai pasivi in aceasta saptamana si sa se lase ghidati de altii.

CAPRICORN:
Capricornii sunt indragiti de cei apropiati si de aceea vor profita de acest lucru pentru a-si atinge scopurile. Aceasta saptamana este una favorabila pentru ei si se pot intampla lucruri care sa-i ajute in cariera.

VARSATOR:
Acesti nativi nu sunt niciodata multumiti cu ceea ce au si asa vor fi si in aceasta saptamana. Traiesc mereu cu dezamagirile trecutului, lucru care le afecteaza toate relatiile cu cei din jur.

PESTI:
Pestii tind sa fie foarte duri cu ei in aceasta saptamana si se gandesc la ceea ce nu au, mai mult decat la ceea ce le-a oferit Dumnezeu. Ar trebui sa aprecieze mai mult ce au!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.015856 (s)