News Flash:

Horoscopul iubirii pentru luna martie 2014

3 Martie 2014
859 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăvara aduce multă dragoste pentru cele mai multe dintre zodii. Insă, iată care sunt predicţiile.

 

Berbec

 

Marte, stăpanul Berbecului, începe să retrogradeze pe 1 martie 2014 taman în casa relaţiilor Berbecului. Mişcarea această nenaturală (care persistă pană pe 20 mai 2014) anunţă o perioada complexă, presărată cu întamplări insolite, în care cursul evenimentelor o poate lua în direcţii neaşteptate.

 

Un alt efect al retrogradării lui Marte în casă relaţiilor Berbecului ar putea fi tendinţa de a reveni asupra trecutului: este posibil să reapară în atenţie o relaţie mai veche sau să fie repuse în discuţie subiecte care nu au fost suficient lămurite la vremea lor.

 

Marte are un caracter pasional, dar şi conflictual. Evoluţiile de tipul iubire-ura, gelozie, rivalitate îi sunt specifice.

 

In rezumat, în martie 2014 Marte îţi focalizează energiile în direcţia relaţiilor, pe care le poate trece prin foc şi spadă, spre a vedea cat sunt de rezistente. Dar nu este exclus să-ţi aducă şi o nouă iubire.

 

Taur

 

De parcă n-ar fi fost de ajuns prezenţa restrictivă a lui Saturn în casă cuplului Taurului, Marte (care este stăpanul casei cuplului Taurului) începe să retrogradeze pe 1 martie 2014. Şi o va ţine aşa pană pe 20 mai.

 

Mişcarea retrogradă este nefirească şi aducătoare de anomalii, blocaje şi alte inconveniente. Trebuie să ai un moral foarte bun sau o relaţie "beton" că să treci fără zdruncinături peste această perioada.

 

Şi chiar şi aşa, neplăceri tot pot să apară în martie 2014. Eventualele probleme medicale sau profesionale ale omului de alături îţi pot altera armonia personală, şi la fel se poate întamplă dacă trebuie să faceţi împreună faţă unor încercări venite din afară sau unor obligaţii neplăcute şi împovărătoare.

 

Dar, din fericire, Taurul este un semn robust şi norocos, aşa încat probabil că totul se va termină pană la urmă cu bine.

 

Gemeni

 

Venus, planetă dragostei şi a cuplului, se află, în sfarşit, în poziţie favorabilă, după patru luni în care s-a situat într-o zona gri a horoscopului.

 

Jupiter, stăpanul casei relaţiilor Gemenilor, este bine susţinut de Soare. Iar Mercur, "şeful" Gemenilor, stă langă Venus în prima parte a lunii martie 2014, iar în a două parte îi întinde o mana prietenoasă lui Jupiter.

 

Nu trebuie să fii savant că să pui firele cap la cap şi să tragi concluzia: în martie 2014 îţi merge bine în relaţii.

 

Stop! Corolarul este valabil doar pentru legăturile stabile şi verificate. Iubirile incipiente, amorurile pasionale şi aventurile galante pot lua întorsături dramatice, pot fi năbădăioase, aducătoare de bucluc.

 

In martie 2014, impusul erotic al Gemenilor tinde să fie impulsiv şi generator de imprudente. Riscul de boli cu transmitere sexuală nu este de neglijat.

Rac

 

Pe 5 martie 2014 Venus părăseşte casă cuplului Racului, unde a stat aproape 4 luni, în condiţiile în care, în mod normal, străbate o zodie/casă în circa 4 săptămani.

 

Această şedere prelungită a lui Venus în casă cuplului Racului a avut, fără doar şi poate, un rost. Cel mai probabil, acela de a-ţi atrage atenţia asupra unor aspecte ale relaţiei, care trebuiau privite mai îndeaproape.

 

Se mai poate că rostul şederii prelungite a lui Venus în casă cuplului Racului să fie acela de a-ţi preda o lecţie de bunăvoinţa şi toleranţă, de a te încuraja să înveţi să-ţi exprimi afecţiunea sau să înveţi să o primeşti. Sau să realizezi ce anume aştepţi de la relaţie şi de la omul de alături. Sau altceva. Doar tu vei înţelege, privind în urmă, la evenimentele petrecute din noiembrie încoace, care este mesajul venusian.

 

De-acum, lucrurile ar trebui să se mai relaxeze. Doar dacă nu cumva Venus a pregătit terenul pentru o nouă iubire.

 

Leu

 

In sfarşit, după ce s-a lăsat îndelung aşteptată, Venus s-a decis să se urnească din casă muncii Leului şi să între în casă cuplului. Este o veste bună, fiindcă Venus aduce armonie, afecţiune şi seducţie, adică exact ce trebuie pentru un început de primăvară fericit.

 

In plus, la finele lui februarie, Mercur şi-a reluat mersul direct, tot în casă cuplului Leului. In martie 2014 comunicarea redevine fluentă, clară şi sinceră, ceea ce contribuie considerabil la bună înţelegere.

 

Prima parte a lunii este cu deosebire propice împărtăşirii de impresii şi idei, dezbaterii subiectelor ce trebuie examinate, negocierilor, ba chiar şi flirtului, schimburilor epistolare sau declaraţiilor amoroase.

 

Toată luna martie 2014 este excelenţă pentru distracţii şi socializare şi poate facilita întalnirea unei persoane care va însemna ceva pentru ţine.

 

Fecioară

 

Cu Soarele străbătand casă cuplului Fecioarei, martie 2014 trebuie să fie o luna semnificativă în plan sentimental.

 

Intamplările perioadei scot în evidenţă cat de importantă este pentru ţine viaţă în doi, cat de mult contează această pentru a te simţi integrat(a) social, cat de specială este persoană pe care ai ales-o drept pereche.

 

Pe de altă parte, se poate că omul de alături să se remarce într-un mod deosebit, să aibă un succes, o realizare.

 

Dacă nu ai o relaţie, probabil că în martie 2014 resimţi mai acut lipsa ei, dar tot acum ai putea avea şanse mai mari să iniţiezi o relaţie.

 

Tot în martie 2014, Mercur intră pentru a două oară în casă cuplului Fecioarei (a mai făcut o tentativă în prima jumătate a lui februarie). Această insistenţă este menită să pună la punct unele probleme mai vechi prin analize, deliberări, negocieri.

 

Balanţă

 

Marte a intrat în zodia Balanţei în luna decembrie a anului trecut şi va stă aici pană în iulie 2014. Este o perioada semnificativă în plan relaţional, fiindcă Marte este chiar stăpanul casei relaţiilor Balanţei.

 

In martie 2014 se întamplă un lucru special: Marte începe să retrogradeze, ceea ce poate antrena blocaje, tensiuni, îndepărtări, modificări neaşteptate ale cursului lucrurilor, răscolirea unor neînţelegeri trecute, reapariţia unei vechi iubiri etc.

 

Mişcarea retrogradă e nefirească, aşa că retrogradarea lui Marte poate aduce Balanţelor tot felul de anomalii. Idilele născute acum nu pornesc sub bune auspicii şi pot sfarşi prost.

 

Nu este cuminte nici să iei decizii importante cu privire la cuplu. Mai bine aşteaptă pană pe 20 mai 2014, cand Marte îşi reia mersul normal.

 

Deocamdată, bucură-te de frumuseţea lucrurilor mărunte şi nu da amploare incidentelor!

 

Scorpion

 

Se schimbă puţin atmosfera, se mai împrospătează aerul. După patru luni petrecute în Capricorn, pe 5 martie 2014 Venus, planetă iubirii şi stăpană casei cuplului Scorpionului, intră în Vărsător.

 

Venus în Vărsător are idei mai originale şi mai nonconformiste despre dragoste şi despre viaţă în doi; iubeşte independenţa, are nevoie de spaţiu personal şi nu se teme de noile experienţe.

 

Pe de altă parte, Soarele trece prin casă erotismului şi a aventurii Scorpionului, aşa că ar putea să-ţi aducă o poveste de amor, dacă ai o deschidere în această direcţie. O idilă la drum sau cu cineva de departe nu e exclusă.

 

Dacă ai deja o relaţie solidă, atunci ar putea fi vorba despre o revigorare a interesului partenerilor, despre o dinamizare a vieţii sexuale sau despre curiozitatea de a experimenta ceva nou, exotic.

 

Săgetător

 

Stăpanul casei cuplului Săgetătorului, Mercur, şi-a reluat mersul direct spre finele lunii februarie 2014 şi îşi recăpăta, treptat, viteză de croazieră.

 

Este o veste bună pentru cuplu, unde se reinstaurează normalitatea, după cateva săptămani de balbaieli, confuzie sau neînţelegeri. Incă mai sunt de pus la punct cateva chestiuni, se pare, dar eşti pe drumul cel bun.

 

O parte din complicaţiile trecute ar putea să fi fost legate de casă, părinţi sau bunuri imobiliare. Dacă este aşa, va trebui să ai grijă cum tratezi aceste subiecte în partea a două a lunii, mai ales după 17 martie 2014.

 

In această perioada este preferabil să nu se ia decizii importante cu privire la relaţie, cămin sau familie. Aparenţele pot fi înşelătoare, iar judecăţile, subiective.

 

Relaţiile noi, pasionale, pot fi marcate de surprize.

 

Capricorn

 

Venus, planetă iubirii şi a cuplului, părăseşte zodia Capricornului pe 5 martie 2014, după o şedere de patru luni, de patru ori mai mult decat stă de obicei într-o zodie. Este timpul să priveşti tabloul de ansamblu, să vezi care este semnificaţia acestui rar fenomen.

 

Deşi pare curios, plecarea lui Venus din Capricorn s-ar putea să-ţi aducă o uşurare. Venus nu s-a simţit confortabil în Capricorn şi nu s-a aflat în termeni buni cu celelalte planete.

 

Rămai, oricum, cu Jupiter, Marele Benefic, în casă relaţiilor Capricornului, iar asta este suficient. In martie 2014, oportunităţile amoroase pot apărea oricand, iar dacă ai o relaţie, ea poate înflori.

 

Nu cere însă de la omul de alături mai mult decat este rezonabil să ceri! Exigenţele sau pretenţiile prea mari pot umbri fericirea.

 

Dacă apare cumva vreo problema, discut-o! Prin comunicare se poate rezolva aproape orice.

 

Vărsător

 

Aerul primăvăratic al lui martie 2014 este înmiresmat de parfumul iubirii. Mercur, stăpanul casei pasiunii şi a erotismului Vărsătorului, se află chiar în Vărsător, unde pe dată de 5 martie 2014 intră şi Venus, planetă dragostei. Te aşteaptă o luna senzuală, promiţătoare de delicii.

 

Cu Mercur şi Venus alături, devii mai sexy, exerciţi o mai mare putere de atracţie şi fascinaţie, atragi atenţia şi seduci fără efort. In acelaşi timp, se amplifică afectuozitatea şi resimţi o mai mare nevoie de apropiere şi de tandreţe.

 

Ţi se fac complimente, declaraţii, ţi se ivesc ocazii cu potenţial amoros. Poţi să cazi uşor în păcat, fiindcă înclinaţia către plăceri este mare şi fiindcă ai o dificultate majoră în a spune "nu" tentaţiilor.

 

Dacă te afli într-o relaţie trainică, martie 2014 este o luna minunată pentru armonie, comuniune şi distracţii în doi.

 

Peşti

 

In prima parte a lunii martie 2014, în viaţă sentimentală a Peştilor nu prea se petrece nimic spectaculos sau, mai bine zis, nu se petrece nimic care să fie vizibil din afară.

 

Atat Venus, planetă dragostei, cat şi Mercur, stăpanul casei cuplului Peştilor, sunt "cazaţi" într-o casă umbrită, discretă, care fie înăbuşă, fie camuflează acţiunea. Aşa că, cel mai probabil, nu întamplă mare lucru, ori dacă, totuşi, se întamplă, este ceva ce are o latura secretă, interzisă, ilicită, confuză, cu meandre greu de descifrat.

 

Lucrurile încep să iasă la lumina în a două parte a lunii martie 2014, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Peştilor. Cu toate acestea, mai răman destule de lămurit pană la începutul lui aprilie.

 

Chiar şi aşa, nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. Jupiter veghează asupra iubirii Peştilor, iar Venus îţi pregăteşte surprize plăcute pentru luna viitoare. 


berbec marte taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0767 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016260 (s)