News Flash:

Horoscopul care iti va spune ce ghinioane ai in viata in functie de zodie

1 Septembrie 2018
896 Vizualizari | 0 Comentarii
horos

Daca nu prea ai avut parte de noroc in viata, astrologii iti dezvaluie si motivul. Afla ce ghinioane ai tu in viata, conform semnului tau zodiacal si cum le poti preveni!

BERBEC: Cel mai mare ghinion al lor este ca se ranesc fizic destul de des. Le-ar trebui ma multa prudenta si atentie.

TAUR: Chiar daca sunt persoane cumpatate si chibzuite, nu au mereu noroc de bani.

GEMENI: Gemenii nu sunt nici ei lipsiti de ghinioane. De-a lungul vietii, li se ofera oportunitati mare, insa le scapa de cele mai multe ori printre degete. Ar trebui sa fie ma hotarati in decizii.

RAC: Racii au mult de suferit pentru ca sunt persoane sensibile. Se incred prea mult in oameni si vor avea mult de suferit din aceasta cauza.

LEU: Acesti nativi nu se pot plange sa nu au succes in viata, insa atunci cand ii loveste ghinionul, ii arunca la pamant.

FECIOARA: La fel ca si gemenii, fecioarele nu profita de oportunitati atunci cand li se ofera. Ori se hotarasc prea greu, ori le-o iau altii inainte.

BALANTA: Balantele nu au noroc in dragoste. Se poate spune ca sunt mult prea pretentioase si se axeaza prea mult pe planul profesional.

SCORPION: Au parte de bani si nici in dragoste nu le merge rau, insa nu au parte de prieteni apropiati.

SAGETATOR: Spontani si aventurieri, sagetatorii au succes mai mereu, insa viata nu este mereu roz.

CAPRICORN: Capricornii sunt persoane muncitoare si de aceea vor avea mereu succes pe plan profesional, insa se vor plange mereu ca nu au deloc noroc in acest domeniu.

VARSATOR: Varsatorii nu sunt atat de ghinionisti ca celelalte zodii. In general, nu au mari cumpene in viata si nu se intampla lucruri majore care sa le dea peste cap intregul program.

PESTI: Pestii sunt sensibili si fac fata cu greu situatiilor dificile sau ghinioanelor. Din acest motiv, risca sa aiba stari depresive si le-ar trebui persoane care sa-i ghideze in viata.


berbec taur gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005284 (s)