News Flash:

Horoscop zilnic, 18 octombrie

18 Octombrie 2016
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Spiritul de aventura revine in prim-plan, atat pe plan emotional, cat si profesional. Te imprietenesti rapid cu oameni care dau dovada de caracter si isi vor tine promisiunile.

Taur
Esti foarte determinat sa reusesti in cariera, iar la locul de munca investesti mai mult timp si energie decat de obicei, pentru a fi sigur de rezultat.

Gemeni
Din fericire, ti-a fost luata greutatea de pe umeri care te apasa de multa vreme si ai curaj sa intri intr-o noua relatie de iubire, care poate fi una fericita.

Rac
Ai momente in care iti este dor de copilarie si atunci te joci cu copiii tai, sau iti cumperi ceva ce iti aduce aminte de acea perioada.

Leu
Cu toate ca va parea ca cei din jurul tau vor sa iti ofere cadouri, ele vor consta in oportunitati, nu vor fi ceva material. Fii atent ca s-ar putea sa pierzi detalii importante.

Fecioara
Dupa mult timp in care ai stat departe de familie, serviciul iti ofera sansa de a ramane mai mult pe acasa si te a te bucura de compania celor dragi.

Balanta
O intamplare face sa iti activeze curiozitatea si spiritul critic. Esti foarte atent la oameni, la locuri si la detaliile oricarui obiect. S-ar putea sa iti gasesti o noua pasiune.

Scorpion
Esti foarte optimist si ai o stare pozitiva, care te va face sa cheltui bani pe lucruri de care nu ai nevoie neaparat, sau cel putin nu sunt asa urgente.

Sagetator
Daca vrei sa ai parte de satisfactii, trebuie sa muncesti, sa iei tu initiativa si sa nu mai astepti de la ceilalti. Cand ajungi sus, sa nu uiti de unde ai plecat.

Capricorn
Nu ai nicio tragere de inima la serviciu si vrei sa ai o zi de joaca, nu de munca. Ca si Racii, esti copilaros si ai vrea sa mai fii iar copil.  

Varsator
Obiectivele profesionale trec pe locul doi, vrei sa te detasezi putin de munca individuala si sa incerci sa lucrezi in echipa cu niste colegi noi.

Pesti
Placerea de a urmari experiente noi si memorabile este mult mai mare si mai importanta pentru tine decat descoperirea lor. Drumul este mai interesant decat destinatia. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005144 (s)