News Flash:

Horoscop Oana Hanganu. Venus in Berbec aduce tentatii si aventuri. Cum te feresti de tradari in iubire

15 Martie 2018
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
hanganu

Horoscop Oana Hanganu. Pana la sfarsitul lunii, Venus in Berbec aduce tentatii si aventuri. Cum te feresti de tradari in iubire. 7 cristale de folos.

Venus in Berbec ne face mai impulsivi, mai putin dispusi sa facem sacrificii pentru o anumita persoana sau pentru binele relatiei si mai interesati de propriile dorinte.

De asemenea, ne face mai „receptivi” la tentatii si mai dornici de a trai fiecare clipa cu intensitate, fara prea multe griji sau intrebari legate de viitor.

Perioada cu Venus in Berbec favorizeaza dragostea la prima vedere si „arderea” unor etape in relatii, dar si un soi de egoism si de detasare.

Flacara iubirii si a pasiunii se aprinde rapid, dar se stinge la fel de repede.

Perioada cu Venus in zodia Berbec este excelenta pentru cei care vor sa isi gaseasca un partener sau pentru cei care vor sa isi”condimenteze” viata sentimentala.

Pentru persoanele care au o relatie stabila, Venus in Berbec poate aduce si provocari pentru ca vine cu tentatii sentimentale si cu pofta flirt, dar si de aventuri.

De aceea, riscul unor tradari in iubire trebuie trecut pe lista de efecte ale tranzitului planetei Iubirii prin zodia de Foc, Berbec.

Cristalele pot reduce acest risc prin vibratia lor pozitiva, daca sunt purtate ca talisman sau daca sunt „plasate strategic” in casa.

Horoscop Oana Hanganu: Iata ce cristale te feresc de tradari in iubire:

Ametistul

Ametistul apara relatia de atacuri energetice si readuce”pe calea cea buna” partenerii care „calca stramb”. Pastreaza in dormitor si in living room cate o sfera de ametist!

Cuartul roz

Acest cristal atrage iubirea si echilibreaza chakra inimii. Daca partenerul de viata nu mai este la fel de atent si iubitor ca la inceput, pastreaza in dormitor o piramida de cuart roz!

Jadul verde

Jadul verde este unul dintre cele mai puternice cristale care te pot feri de tradari in dragoste. Ofera-i partenerului un pandantiv cu jad verde si pastreaza in noptiere cate o sfera de jad.

Lapis lazuli

Poarta un pandantiv cu lapis lazului pentru a reactiona cu intelepciune atunci cand relatia trece prin momente critice.

Smaraldul

Pentru stabilitatea relatiei si consolidarea sau, dupa caz, refacerea increderii in cuplu, poarta bijuterii cu smarald.

Safir albastru

Safirul albastru este o piatra a fidelitatii si responsabilitatii in relatii. Nu intamplator este una dintre cele mai populare pietre folosite pentru inelele de logodna.

Cuart fumuriu

Pastreaza in holul de la intrare (poti chiar chiar sa lipesti pe tocul usii de la intrare) un cristal de cuart fumuriu, care este un puternic protector al casei si al familiei.

 


safir albastru cuart fumuriu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005675 (s)