News Flash:

Horoscop de weekend

8 Octombrie 2016
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
Berbec
Cineva o sa incerce sa-ti dea planurile peste cap si sa rada de intentiile tale sincere. Nu vrei sa te certi cu aceasta persoana, ci sa discutati, dar vei realiza ca persoana in cauza nu este dispusa sa faca asta. Ii spui adevarul in fata si o lasi in pace pentru ca nu vrei sa-ti afecteze planurile de weekend.

Taur
Crezi ca stii ce vor ceilalti sa spuna, inainte sa scoata un sunet, dar vei obtine multe informatii noi, din toate partile. Nu esti capabil sa discerni informatiile valoroase de cele care nu sunt atat de importante si din aceasta cauza preferi sa nu iei nicio decizie pana luni.

Gemeni
Te gandesti ca este momentul sa-ti ceri scuze fata de persoanele carora le-ai gresit, sau ca ai intrecut niste limite. Te cuprind niste frici, care te vor face mai emotiv si mai sensibil in aceste zile, preferand compania anumitor persoane, sau singuratatea.

Rac
Esti nerabdator sa-ti indeplinesti niste dorinte mai vechi, dar nu stii ce trebuie sa faci in legatura cu ele. Probleme vechi de familie pot iesi la suprafata acum, iar daca vrei sa mergi mai departe, trebuie sa le rezolvi o data pentru totdeauna.

Leu
Vrei ca relatia ta sa fie mai energica, mai fericita, vreti sa faceti activitati frumoase impreuna, dar ceva te trage inapoi. Poate fi vorba de nevoia ta de stabilitate, de a planifica totul, sau de aparitia unor sentimente de gelozie care nu-ti dau pace.

Fecioara
La fel ca si nativii din Rac, latura sentimentala iese la lumina si isi cere drepturile. Vrei sa-ti infrunti temerile si sa lasi trecutul in spate, facand loc pentru planuri detaliate de viitor. Cantaresti mult orice decizie si ii anunti pe ceilalti de intentiile tale.

Balanta
Nu tu vei fi cel care va avea de castigat de pe urma unui conflict, daca nu mergi in locul de unde a inceput totul. Retragerea nu va fi deloc usoara, ba chiar va fi mai complicata decat credeai, insa reusesti sa tii secretul pana ajungi la o solutie.

Scorpion
Esti tentat sa te atasezi de lucruri sau persoane care nu vor sta prea mult in viata ta. Lasa-te dus de val pana cand acestea dispar. Lucru usor de zis, dar nu si de facut. Ai rezerve in privinta oamenilor si gandeste-te la cat de mult te-au dezamagit in trecut.

Sagetator
Ai niste dorinte neobisnuite, noi, care te vor duce la imprejurari ciudate. Cu toate astea, esti dispus sa nu le urmaresti si sa renunti la ele, pentru ca cineva nu este de acord cu actiunile si prioritatile tale. In acest fel, incepe o lupta a principiilor care nu se va termina curand.

Capricorn
Putin timp liber a fost suficient pentru ca evenimente pe care ti-ai fi dorit sa le uiti, sa-ti vina in minte. Esti framantat de faptul ca ai lasat treburi neterminate cu rudele si cu prietenii. Nu sta mult pe ganduri. Du-te si vorbeste cu ei, dupa ce te mai linistesti putin.

Varsator
Un amalgam de sentimente te cuprinde inca de vineri seara si ajungi la o cearta cu persoana iubita. Este vorba de principii si crezi ca nimic nu mai este important decat asta acum, lasand la o parte orice alta problema. Esti ca un vulcan care sta sa erupa si nu-ti dai seama de consecintele actiunilor tale.

Pesti
Al saselea simt este la cote maxime si citesti cu usurinta gandurile celorlalti. Trebuie totusi sa impartasesti intuitiile cu cineva, pentru a nu enerva pe cineva degeaba. Da, poti spune adevarul, dar spune-l intr-un fel in care sa eviti conflictele. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008013 (s)