News Flash:

Horoscop complet luna Aprilie – De astrolog Vlad Daia!

5 Aprilie 2018
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
horos

Accentul inca este pe tine pana in a doua jumatate a lunii, dar avem niste evenimente importante in semnul tau in aceasta luna si anume activarea lui Uranus care se afla in semnul tau. Uranus va fii atins pe rand de Venus, Soare si in luna mai de catre Mercur. Uranus se afla in ultimele grade din zodia ta, deci face munca de final, inainte de a trece in Taur, ceea ce iti poate aduce schimbari bruste, situatii surpriza si iti poate schimba modul de a vedea lucrurile in general, deci nu te mira daca iti vei schimba in aceste saptamani modul de a functiona. Spre sfarsitul lunii ti se activeaza tot mai mult sectorul financiar, deci n-ar fi rau sa acorzi mai multa atentie banilor tai, a surselor de venit noi, sau a unor munci extra care iti pot aduce beneficii. Locul de munca poate fi foarte antrenant luna aceasta, deci depune efortul necesar pentru a-ti termina munca la timp.

Taur
Pentru tine, cel din zodia Taur, este activata casa dinaintea ta, iar spre sfarsitul lunii, intri in lumina reflectoarelor. Este un moment ideal de introspectie, de retragere din cotidian si a-ti analiza trecutul, problemele ce inca te bantuie si a observa ce anume ai de schimbat sau de indreptat in trecutul tau. Somnul poate fi o problema mare luna aceasta si inca ceva luni anul acesta, dar ia aceasta perioada ca o curatare a trecutului, insa trebuie sa intelegi mai bine evenimentele trecute si chiar sa indrepti ceea ce poate fi indreptat, astfel constiinta iti poate fii mult mai usoara. Spre sfarsitul lunii, Soarele patrunde pe taramurile tale, deci incepi sa te remarci, este momentul ideal de a incepe lucruri noi, de a lua noi directii si de a incerca sa te ridici din amorteala din ultima vreme.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Gemeni
Accentul pica pentru tine in zona sociala si a prietenilor, unde lucrurile se pot aglomera, poti avea de-a face cu multi oameni luna aceasta. Situatiile pot fi neprevazute in aceste sectoare, deoarece Uranus este activat si poate da totul peste cap, de la disparitia subita a unor prieteni, la aparitia unor noi oameni care te impacteaza profund si pana la dorinta ta de a te rupe de anturajul tau. In acelasi timp, poti sa te alaturi unor mase de oameni sau diferitelor grupuri organizate si sa fii de un real folos in acele comunitati, poti ajuta in jurul tau prin munca ta si timpul tau oferite benevol. Lucruri care ai dori sa le pastrezi ascunse pot iesi la suprafata in aceasta perioada, poti simti ca un clocotit interior care sta sa explodeze, poate n-ar fi rau sa pui in ordine aceste lucruri ce te macina.

Rac
Pentru tine draga Racule, zona carierei incepe sa clocoteasca, loc unde poti avea niste rasturnari de situatie, ai putea sa te gandesti la schimbarea totala a domeniului de lucru, dar nu cred ca vei si face acest pas, dar ai multe lucruri de schimbat. Iti pot veni acum idei noi despre cum a-i putea imbunatati situatia ta actuala, sa te uiti mai sus decat pozitia ta actuala si sa vii cu idei noi si ingenioase. Si statutul tau social poate suferi modificari dintr-un punct sau altul de vedere. Atentie la surprize din partea institutilor statului, nu este exclus sa fii anuntat ca ai uitat ceva, sau ai de rezolvat niste situatii eronate din trecut. Relatiile cu ceilalti si cu partenerul sunt foarte tensionate luna aceasta, deci vezi ca poti fii iritat mult mai usor acum, conflictele pot fii la fiecare colt, deci respira adanc si asteapta sa treaca vreo luna, doua.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Leu
Studiile pot fii foarte benefice pentru tine acum, fie ca este facultate, fie ca este o perfectionare, sau, de ce nu, sa incepi tu singur sa studiezi un domeniu interesant. Si intrebarile despre viata ta pot inflori in mintea ta si sa incepi o cautare acerba a unor raspunsuri care nu le gasesti de ceva timp. Prin descoperirile tale de luna aceasta, nu este exclus sa-ti schimbi radical viziunea despre viata, despre Univers, despre cum functioneaza lucrurile…si sa faci ulterior niste schimbari concrete in viata ta.Poti fi mai interesat de spiritualitate si de partea nevazuta a lucrurilor. La locul de munca nervii sunt intinsi la maxim, deci fii diplomat si incearca sa-ti pastrezi calmul, deoarece colegii si sefii iti pot apasa toate butoanele luna aceasta. Si sanatatea poate da ceva batai de cap, mai ales ai grija la infectii, taieturi si mici accidente.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Fecioara
Partea ta ascunsa, intima, clocoteste incet, incet si are nevoie tot mai mare de atentia ta. Poti avea unele clarificari interioare, care sa te faca sa-ti deschizi subit ochii, sa intelegi mai clar unele situatii complicate sau sa simti ca ti se da jos un val de pe ochi. Poti avea dorinta de a deslusi mai mult viata, de a patrunde dincolo de ce se vede la prima vedere si de a-ti schimba radical sistemul de valori. Partea sentimentala si intima pot fi nesatisfacatoare in aceste saptamani, deoarece si tu ai de inteles niste lucruri si nici tu nu stii ce doresti de fapt de la partener, iar atunci poti sari direct la concluzia ca nu-ti ofera ceea ce astepti. Ar trebui sa lasi lucrurile sa se linisteasca si sa nu mai vezi partea goala a paharului in relatia ta, ci sa vezi ce situatii ai tu de clarificat. Relatiile cu copii pot fii tensionate luna aceasta si nu este indicat sa faci investitii riscante.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Balanta
Cum zodia opusa este inca activa luna aceasta, mai ai treaba cu cei din jur si cu relatia ta parteneriala. Poti avea unele surprize din partea prieteniilor sau a partenerului de viata, acum se pot da lucrurile peste cap, poti afla informatii nestiute pana acum care sa te faca sa-ti schimbi radical modul de interactiune cu cei dragi. In acelasi timp, poate fi o perioada buna pentru a schimba lucrurile in relatia ta, pentru a face lucruri noi, sau pentru a schimba serios modul tau de interactiune in cuplu. Cauta sa dai la o parte acele aspecte care nu mai functioneaza. Caminul sau familia pot fi afectate in aceasta perioada, tensiunea creste si nervii pot fii intinsi la maxim…deoarece Marte pune paie pe foc, ar trebui sa astepti sa treaca aceasta luna si sa eviti discutiile in contradictoriu in familie. Pot aparea si probleme administrative la casa si sa fie nevoie sa scoti niste bani pentru a repara problema.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Scorpion
Mediul de la job poate fi mai stresant si antrenant, cu mai mult de lucru si cu mai multi nervi decat de obicei. Relatiile intercolegiale pot fi mai frustrante in prima parte a lunii, deci evita certurile si discutiile aprinse si nu baga in seama tachinarile venite din partea colegilor. Este un moment potrivit sa-ti schimbi atitudinea la locul de munca sau modul in care muncesti. Ai grija luna aceasta la comunicare, deoarece Marte si Saturn se afla in casa comunicarii si gandirii tale, de aceea agitatia mentala poate fii la maxim, astfel comunicarea ta va simti repercursiunile acestei conjuncturi si cel mai mult poate simti repercursiunile locul tau de munca. Poti avea mai multe ganduri in aceasta perioada, o agitatie interioara inexplicabila…poate n-ar fi rau sa folosesti aceasta energie prin munca extra sau prin practicarea unui sport.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Sagetator
Pasiunile si hobbyurile tale sunt accentuate in aceasta perioada. Acum este momentul sa iti schimbi viziunea legata de pasiunile tale, de modul in care iti exprimi creativitatea, de cat de mult pui pret pe pasiunile tale si capacitatile tale. Poti sa vezi mai usor ca iti duci resursele acolo unde se considera normal sa le duci si ca de fapt nu le duci spre tine si spre ceea ce iti doresti tu cu adevarat. Acum ai sansa rara de a-ti schimba prioritatile in viata ta si sa analizezi mai clar ce iti doresti de fapt, ce te face sa te simti bine si cat de mult sau de putin, te lasi condus de altii. Daca ai copii, relatia cu ei si atitudinea ta fata de ei se poate schimba acum radical, iar daca ai o afacere proprie, poti face modificarile mult visate, care te pot ajuta pe termen lung. Luna aceasta trebuie sa fii mai atent la bani, deoarece stresul cade pe acest sector, fii mai chibzuit.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Capricorn
Stresul pica pe zodia ta, deoarece ai 3 dintre cele mai putin placute planete pe teritoriul tau: Marte, Saturn si Pluto. In principiu, poate fi o luna dificila, cu transformari grele si profunde. Apar lucruri care trebuie urgent schimbate, renuntat la ele si urmat un nou drum. Sigur, tu fiind guvernat de Saturn esti mai obisnuit…dar totusi, este multa energie chiar si pentru tine. Pe de alta parte, Marte aici poate sa-ti dea energia sa faci acele schimbari pe care poate vrei sa le faci de mult timp, dar n-ai avut curajul sa le faci sau ai tot amanat. Asa ca, fii atent ce ti se pare urgent luna aceasta si cauta sa modifici si sa imbunatatesti tot ce se poate, cat mai repede. Efectele se pot vedea in familia ta, unde din cauza schimbarilor tale interioare, pot aparea rasturnari de situatie, familia poate sa nu te mai recunoasca, sa nu mai vada varianta ta veche si sa ai tot felul de discutii mai mult sau mai putin ciudate. Se vor obisnui cu noul tu…

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Varsator
Tensiunea interioara poate creste in aceasta perioada, casa a 12 a se aglomereaza tot mai tare, iar lucruri nerezolvate din interiorul si trecutul tau stau sa tasneasca. Este momentul sa te retragi din lumea ‘normala’ si sa meditezi la lucrurile care te framanta pentru a le da spatiu sa iasa si sa le oferi intelegere, acum ai sansa sa inchizi multe capitole neplacute din trecut. Si asa zisii dusmani pot aparea de nicaieri acum si sa iti ofere o mana de ‘ajutor’…dar este un moment numai bun de a face curatenie intre acei oameni sau acele situatii care sunt impotriva vointei tale in viata ta. Si sanatatea poate avea de suferit in aceasta perioada, deci fii putin atent mai ales la rupturi de oase sau infectii. Mintea ta este tot mai incarcata in aceasta perioada, tocmai de aceea este bine sa lasi presiunea sa iasa, printr-o relaxare. In acelasi timp poti avea si idei foarte bune care sa te loveasca de nicaieri si sa poti gasi solutii ingenioase zilele astea.

Horoscop COMPLET luna Aprilie – Pesti
Finantele tale pot prinde avant luna aceasta, mai ales in a doua parte, la inceputul lunii inca trebuie sa fii mai chibzuit datorita retrogradarii lui Mercur. Dar poti avea rasturnari de situatie pe acest sector, pot aparea bani de unde nu te astepti, sau tu poti sa-ti schimbi radical viziunea asupra bunurilor materiale si sa schimbi tactica pe care o aveai pana acum. Sectorul social se aprinde si el, acolo poti face curatenie intre prietenii si cunostintele tale, poti schimba anturajul si prieteni vechi pot acum sa para rupti din alt film si sa nu-i mai recunosti. Si tu iti ridici standardele cand vine vorba de relatiile de prietenie si nu mai accepti atat de usor sa stai de vorba cu oricine, nu, nu esti egoist, ci pur si simplu simti sa te inconjori de oameni de la care ai ce invata.

Pentru consultatii astrologice personalizate cu astrologul Vlad Daia, accesati acest link www.astroexpert.ro/ consultatii/


taur rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006941 (s)