News Flash:

HOROSCOP 25 Februarie. Vezi ce zodii o duc cel mai bine azi

25 Februarie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop 2015 afla cum iti va merge in dragoste cariera si plan financiar size2
Berbec 


Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, sa treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale. Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.


Taur 


Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!


Gemeni


Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decat asupra celor proprii, si bine faci, pentru ca gasesti mai usor raspunsuri la intrebarile altora decat la ale tale. Impartial, detasat, de pe margine, poti vedea rapid iesirea altuia din impas. Sari in ajutorul unui prieten pentru ca esti convins ca sfatul tau l-ar scoate la liman, totul e ca el sa-ti si urmeze sfatul. Sa nu fie incapatanat, pretentios, orgolios sau, in final, nerecunoscator… Tu oricum fa-ti datoria fata de el, daca asta simti ca e bine!


Rac 


Va fi greu sa te imparti intre cele doua planuri carora le acorzi la fel de multa importanta. Pe de o parte, ai dori sa iesi in lume, sa socializezi, sa-ti faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de alta parte, parca ti-ai dori sa stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenta ta. Exista o solutie optima: ia-ti familia si iesiti impreuna undeva, pentru ca asa ai sa petreci ore superbe alaturi de copii, parinti sau partenerul de viata, dar in acelasi timp ai sansa de a intalni si o multime de cunostinte cu care sa stai de vorba.



Leu


Decat sa stai si sa-ti faci atatea procese de constiinta ca nu stii cum sa iesi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji si temeri si ti-ai pune imaginatia bogata la treaba. Esti prin de idei excelente, numai gandirea negativa te blocheaza sa te manifesti in voie, ca atare e nevoie de un efort de vointa din partea ta ca sa te rupi de starea sumbra in care ai alunecat. Nu te mai plange, nu te mai teme de orice, nu mai vedea in jur doar riscuri si pericole, ci lasa-ti mintea sa inventeze libera, pentru ca propria ta creativitate va gasi azi cele mai interesante solutii. Stii ce ai de facut, doar ca preferi sa spui prea repede: nu pot.


Fecioara 


Te uiti in jurul tau si vezi ca e cam gol pe langa tine, incat ai fi tentat sa spui ca nu ai pe cine te baza. Gresit: esti singur pentru ca esti cu o suta de metri inaintea celorlalti care alerga in spatele tau. Bucura-te de aceasta solitudine – seamana cu singuratatea alergatorului de cursa lunga – pentru ca, neavand pe nimeni alaturi de tine, e semn ca tu esti in fruntea plutonului, ca esti cel mai aproape de finish, si deci nu ai motive sa te temi de concurenta care e atat de departe in urma. Tu esti liderul, deschizatorul de drumuri, capitanul de echipa, si, prin exemplu personal, le arati ce inseamna sa fii primul!


Balanta 


Nu renunta nicio clipa sa crezi cu tarie in norocul tau, in sansa ta de a-ti indeplini un mare vis, pentru ca esti pe drumul cel bun. Trebuie sa ramai concentrat permanent la scopul tau cel mare, deoarece e o calatorie care dureaza si in care fiecare pas facut conteaza. Crede cu tarie in succesul final si investeste in ceea ce te asteapta la capat toata energia ta, toata gandirea pozitiva, toate sperantele, pentru ca ele devin resursele unui succes de care te vei bucura ani de zile. Esti inca la faza constructiei, ridici acum zidurile puternice ale cladirii de mai tarziu, dar fii sigur ca fiecare caramida e pusa la locul potrivit. Continua cu rabdare!


Scorpion 


Stii cum se spune: toate la timpul lor, dar stii tu care e timpul acela? Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!


Sagetator 


Asculta cu atentie ce iti transmite vocea interioara pe care numai tu o poti auzi, pentru ca te avertizeaza asupra unei situatii ce contine un mare factor de risc. Daca nu esti atent la detalii, daca nu tii cont de semnalele de alarma, risti sa aluneci intr-o zona nefasta care genereaza crize, depresii sau ghinioane greu de tinut sub control, dar norocul tau e intuitia care iti sopteste in ureche sa nu faci un anumit lucru! Ascult-o cu luare aminte si ai sa-i multumesti mai apoi ca te-a tras la timp de maneca, desi un pic cam abrupt poate.


Capricorn 


Ar fi bine sa profiti de o zi libera pentru a iesi undeva sa iei aer proaspat, sa faci putina miscare, sa-ti incarci bateriile, si unde ar fi cel mai bine daca nu in natura? Indiferent cum e vremea, merita sa-ti faci drum spre un loc cu o conotatie speciala pentru sufletul tau, la tara la bunici, in padure sau in parc, la biserica, intr-un decor ce-ti inspira tihna si relaxare. Evident, una din cele mai frumoase preocupari este legata si de copii, deci dedica-te lor cu toata fiinta, pentru ca si efectul lor asupra ta va fi benefic.


Varsator


Este un moment bun sa duci la sfarsit un proiect care a consumat mari resurse de energie si timp, dar esti multumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Esti in acel punct in care poti privi cu mandrie la ce ai realizat. Ai urmat etapa cu etapa o strategie foarte bine gandita de la inceput, nu te-ai abatut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mandrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru acest demers complicat, dar acum, ca se termina, ti se pare ca a mers ca uns si ca n-a fost chiar asa de greu pe cat parea la inceput. Zambesti de satisfactie cand vezi ce a iesit din mainile sau mintea ta si meriti si o recompensa.


Pesti


Nu te uita la ceilalti si nu te compara cu ei: ca au mai mult, ca sunt mai norocosi, ca o duc mai bine, pentru ca nu de aici iti extragi tu fericirea. Gandeste-te la abundenta de daruri frumoase pe care le ai la dispozitie, la cat de multe ti-a oferit tie viata, pentru ca sigur rezultatul suna mult mai optimist. Intotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decat tine, dar cu siguranta ai si tu atuurile tale pe care merita sa le pui mai bine in valoare. Azi ai ocazia sa descoperi ca, desi cineva are aparent mai mult decat tine, sigur are si ceva ce-i lipseste iar tu ai. El are noroc, dar n-are sanatate, are bani, dar n-are caracter s.a.m.d. Tu ai atatea altele care sa compenseze!

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)