News Flash:

Horia Tecau vrea sa castige Australian Open, Wimbledon si Turneul Campionilor in 2017

5 Decembrie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau londra
Jucatorul Horia Tecau, premiat in cadrul Galei Tenisului Romanesc pentru cea mai buna performanta la Jocurile Olimpice, a declarat sambata seara ca in 2017 isi propune sa castige Australian Open, Wimbledon si Turneul Campionilor alaturi de partenerul sau de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer. 
"2017 este anul in care ma voi dedica din nou parteneriatului cu Rojer. Anul acesta am jucat mai multe turnee cu Florin Mergea pentru a ne indeplini visul olimpic (n.r. - medalia de argint la JO 2016). Lui Rojer bineinteles ca nu prea i-a convenit, pentru ca am jucat mai putine turnee impreuna si asta s-a vazut. Asa ca pentru noi primul obiectiv este castigarea turneului Australian Open. Apoi vrem sa mentinem ritmul, sa castigam inca un Grand Slam. Suntem cu ochii pe Australian Open, Wimbledon si pe Turneul Campionilor, iar la sfarsitul anului sa revenim pe primul loc. Am vorbit cu Rojer foarte mult in ultima perioada si ne dorim sa revenim in top. Ne-am uitat la Turneul Campionilor si am vazut echipe pe care le-am batut in trecut. Iar asta este un lucru incurajator. E important sa ramanem bine fizic si sa nu ne accidentam. Si pentru ca amandoi ne vom concentra numai pe acest parteneriat, sunt sigur ca vom avea rezultate bune", a spus jucatorul care ocupa in prezent locul 19 in clasamentul de dublu ATP. 
Horia Tecau a admis ca 2016 poate fi cel mai bun din cariera sa tinand cont de medalia de argint castigata la JO de la Rio de Janeiro. "S-ar putea sa fie cel mai bun an. O sa vad peste cativa ani cand o sa ma uit in urma. S-ar putea ca acest succes olimpic sa fie cea mai mare performanta din cariera. Am rejucat finala de la Rio de foarte multe ori in mintea mea. Acum am acceptat-o, am trecut peste. Am ramas cu amintiri foarte placute de la acel meci. Este unul dintre cele mai intense pe care le-am jucat. A avut o incarcatura emotionala foarte mare. Ma bucur ca am trait aceasta experienta alaturi de Florin, e o medalie de argint care se apropie foarte mult de cea de aur", a afirmat el. 
Intrebat daca se gandeste sa castige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Tecau a raspuns: "Noi ne dorim, bineinteles. Dupa ce am gustat experienta de la Rio, ne dorim sa participam si la Tokyo. Ne dorim sa castigam din nou o medalie". 

florin mergea turneul campionilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006593 (s)