News Flash:

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut primul meci la Turneul Campionilor

13 Noiembrie 2017
940 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer 1

Debut ratat pentru Horia Tecau la Turneul Campionilor. Romanul si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, au pierdut, duminica seara, scor 6-1, 6-7(7), 8-10, contra perechii franceze formate din Pierre-Hugues Herbert si Nicolas Mahut.
Castigatorii de la US Open au inceput meciul cum nu se poate mai bine, iar primul set a insemnat un 6-1 sec, in doar jumatate de ora. Dupa o minge de break ratata in startul mansei a doua, Horia si "Juls" au scapat printre degete o sansa imensa, la scorul de 4-4, cand au avut de trei ori posibilitatea de a castiga pe serviciul adversarului, dar francezii au intors game-ul si, apoi, au impins setul in tiebreak. La 6-5, Tecau si Rojer au avut o minge de meci, nu au concretizat-o, apoi au pierdut patru dintre ultimele cinci si castigatorii aveau sa se decida in supertiebreak.

Acolo, francezii au fost primii care au lovit, rupand echilibrul la 4-4, dar perechea romano-olandeza a raspuns imediat. Avea sa se mearga cap la cap pana la 8-8, cand Herbert si Mahut au reusit minibreak-ul castigator. Dupa o ora si 47 de minute de joc, Horia si partenerul sau au parasit O2 din Londra din postura de invinsi.

La finalul partidei, Horia a vorbit despre cauzele esecului si a nominalizat, in principal, sansele de break ratate in setul al doilea: "Rezultatul este dezamagitor, dar pana la urma ne-am bucurat de aceasta experienta. Desi am jucat agresiv, in acele momente de presiune maxima n-am reusit sa facem ce trebuie. Dar, ca sa ajungem la minge de meci a trebuit sa servim agresiv, cu a doua minge, si sa avem un procentaj mare pe primul serviciu. Deci, nu-mi pot reprosa prea multe.


Oportunitatea cea mai mare am ratat-o in setul al doilea, cand era patru egal si 15-40, iar noi am ratat oportunitatea de a face break si de a servi pentru meci.

Este clar ca, per total, tenisul nostru n-a fost la nivelul la care vrem noi sa fie, dar, chiar si asa, tot am fost la o minge de meci. Luam partile pozitive si mergem mai departe", a spus cel mai bun jucator de dublu al Romaniei, pentru Digi Sport.

Pentru Tecau si Rojer urmeaza meciul cu perechea finlandezo-australiana Henri Kontinen/John Peers, considerat decisiv pentru sansele la semifinale, in conditiile in care ambele perechi au pierdut partidele din prima etapa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007432 (s)