News Flash:

Horia Tecau si Florin Mergea, calificati in optimile probei de dublu la Australian Open

23 Ianuarie 2015
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt.
Tecau si Rojer vor evolua in turul 3 al probei de dublu cu perechea castigatoare din meciul Eric Butorac/Sam Groth (SUA/Australia), cap de serie numarul 12 - Pablo Andujar/Dustin Brown (Spania/Germania).
Si echipa Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie), cap de serie numarul 14, a invins, vineri, cu scorul de 7-6 (6), 4-6, 6-2, cuplul argentinian Diego Schwartzman/Horacio Zeballo si s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open.
In faza urmatoarea, Mergea si Inglot vor da piept cu castigatorii din meciul Bob si Mike Bryan (SUA), cap de serie numarul 1 - Carlos Berlocq/Leonardo Mayer (Argentina).
Tecau si Mergea, parteneri in echipa de Cupa Davis a Romaniei, ar putea fi adversari in sferturile de finala, daca vor castiga meciurile din turul 3.
Calificarea in optimile de finala ale Australian Open este recompensata cu un premiu total de 39.000 de dolari australieni (27.500 de euro). 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007861 (s)