News Flash:

Horia Tecau s-a calificat in sferturi la Miami

31 Martie 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Horia Tecau si partenerul sau de dublu, olandezl Jean Julien Rojer, au obtinut calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Miami, dupa ce au invins luni seara, cu 6-7, 6-3, 10-2, perechea columbiana Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer (Olanda) au obtinut a doua lor victorie in turneul de la Miami, 6-7, 6-3, 10-2 cu dublul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, reusind astfel sa se califice in faza sferturilor de finala. 

Perechea romano-olandeza, care in primul tur trecuse cu 6-4, 6-2 de Florin Mergea si Dominic Inglot (Marea Britanie), va juca pentru un loc in semifinale impotriva americanilor John Isner si Sam Querrey. Pe aceeasi parte de tablou se afla si liderii clasamentului mondial, Bob si Mike Bryan, pe care i-ar intalni in penultimul act al competitiei.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au castigat anul acesta turneul de la Rotterdam, au jucat finala la Sydney, iar la Dubai si Australian Open s-au oprit in faza semifinalelor.

Tot la Miami se afla prezenta pe tabloul principal de simplu feminin si Simona Halep, care va juca marti dimineata, de la ora 4.00, impotriva italiencei Flavia Pennetta, in faza optimilor de finala.

horia tecau miami juan sebastian cabal robert farah florin mergea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006282 (s)