News Flash:

Horia Tecau s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu la US Open

4 Septembrie 2016
966 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer
Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, ultimul de Mare Slem, sambata, la New York, dupa ce a invins cuplul Mate Pavic (Croatia)/Michael Venus (Noua Zeelanda), cu 6-2, 6-2.
Tecau si Rojer, favoritii numarul cinci ai probei, s-au impus in doar 56 de minute.
Adversarii au comis 8 duble greseli si 20 de erori nefortate, avand doar 17 ''winners''. Invingatorii au avut trei duble greseli, 9 erori nefortate si 13 mingi direct castigatoare. Pavic si Venus nu au avut nicio minge de break.
Horia Tecau a ajuns anul trecut pana in sferturi la Flushing Meadows, cea mai buna perfomanta a sa, pe care a mai reusit-o si in 2011, alaturi de suedezul Robert Lindstedt.
Perechea romano-olandeza fusese intrecuta de cuplul Mate Pavic/Michael Venus, cu 7-6 (4), 2-6, 10-8, anul trecut, in finala turneului de la Nisa.
Tecau si Rojer si-au asigurat 40.000 de dolari si 180 de puncte ATP, urmand sa joace in turul al treilea cu invingatorii din meciul care opune perechile Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), cap de serie numarul zece, si Robert Lindstedt (Suedia)/Aisam Al-Haq Qureshi (Pakistan).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005607 (s)