News Flash:

HAOS! Mii de vehicule, inclusiv din Romania, blocate de zeci de ore pe autostrazi din Marea Britanie - VIDEO

24 Iulie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
cozi masini
Mii de vehicule, inclusiv unele din Romania, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrazi din Marea Britanie, in contextul in care traficul feriboturilor intre porturile Dover (Marea Britanie) si Calais (Franta) este perturbat din cauza controalelor suplimentare introduse de autoritatile franceze.
In contextul in care zeci de mii de oameni au petrecut zile si nopti in asteptare pe autostrazile care fac legatura cu Portul Dover, autoritatile britanice au anuntat duminica dimineata ca vor oferi asistenta agentilor francezi in accelerarea verificarilor vehiculelor, informeaza BBC.
Problemele par sa se amplificat de vineri, numeroase vehicule ramanand blocate chiar si 14 ore pe autostrazile britanice M20/A20 si M2/A2, care fac legatura cu portul Dover.
Duminica dimineata, blocajele in trafic erau de cinci ore, iar asteptarile in port de doua ore. Traficul feriboturilor care faca legatura intre Marea Britanie si Franta este perturbat din cauza controalelor suplimentare introduse de autoritatile franceze.
Mii de vehicule si zeci de mii de oameni sunt blocati pe autostrazi ore intregi, fara acces la grupuri sanitare si apa. Autoritatile britanice au distribuit zeci de mii de sticle de apa plata. Situatia este mai complicata pentru famiiile cu copii blocate pe autostrazi, in conditiile temperaturilor ridicate.
Printre vehiculele blocate sunt si unele din Romania. O imagine difuzata de BBC surprinde un TIR inmatriculat in judetul Hunedoara.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008628 (s)