News Flash:

Halep va participa la turneul de la Eastbourne gratie unui wild card. Simona trebuie sa castige 3 meciuri pentru a deveni numarul 1 mondial

21 Iunie 2017
858 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china
Simona Halep (2 WTA) a facut miercuri un anunt prin care si-a bucurat fanii din intreaga lume! Constanteanca a luat o decizie de ultima ora, aceea de a juca saptamana viitoare la turneul Premier de la Eastbourne (Marea Britanie), programat chiar inainte de Wimbledon.
Simona urca pe locul 1 WTA daca castiga trei meciuri la Eastbourne
Halep a dezvaluit pe Twitter ca a solicitat un wild card la Eastbourne (25 iunie - 1 iulie), iar englezii nu au stat pe ganduri si i-au asigurat Simonei un loc pe tabloul principal al turneului desfasurat pe iarba! Simona va avea astfel o sansa uriasa de a urca pe locul 1 in lume, pentru asta trebuind sa ajunga in semifinalele turneului dotat cu 753.900 de dolari. Tinand cont ca va evolua direct in mansa secunda, Halep are nevoie de doar trei victorii pentru a obtine respectiva performanta. Prezenta in semifinale i-ar garanta 185 de puncte, iar romanca ar acumula 7.035 de puncte in acest scenariu, cu 69 mai multe decat Angelique Kerber, actualul lider mondial, scrie Prosport.ro.
Halep joaca in premiera la turneul britanic
Halep, sportiva care nu are niciun punct de aparat saptamana viitoare, poate urca in premiera in fotoliul de lider mondial, profitand si de faptul ca Kerber nu va juca la turneul britanic. Nici Simona nu avea in plan sa mearga la Easbourne, mai ales ca declarase forfait si in aceasta saptamana, la Birmingham, dar miza uriasa a facut-o sa se razgandeasca. Eleva lui Darren Cahill nu a mai jucat niciodata pana acum la turneul de la Eastbourne. In schimb, o jucatoare fidela acestui concurs este Monica Niculescu, colega Simonei din nationala de Fed Cup fiind prezenta si la aceasta editie.
Cine sunt adversarele Simonei de la Eastbourne
La Eastbourne, competitie care precede turneul de Grand Slam de la Wimbledon, vor mai juca tenismene importante precum: Karolina Pliskvoa (Cehia, 3 WTA), Dominika Cibulkova (Slovacia, 6 WTA), cea care este detinatoarea trofeului, Johanna Konta (Marea Britanie, 7 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 14 WTA), Svetlana Kuznetova (Rusia, 9 WTA), Agnieszka Radwanska (Polonia, 10 WTA) sau Caroline Wozniacki (Danemarca, 8 WTA). De asemenea, Halep s-ar putea confrunta si cu cosmarul de la Roland Garros, Jelena Ostapenko (13 WTA), letona fiind ultima jucatoare acceptata direct pe tabloul principal.

simona halep wimbledon eastbourne halep la eastbourne
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006764 (s)