News Flash:

Hai sa te invat si pe tine - Intr-o saptamana am scapat si de tartru si de dinti ingalbeniti - Niciodata nu au aratat mai bine ca acum

15 Noiembrie 2017
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
tartru

Tartrul este unul dintre principalele motive din cauza caruia apar cariile. Inlaturarea lui se poate face prin periaj, insa chiar si asa dintii nu raman complet curatati, iar acest lucru duce la aparitia problemelor. Exista insa o solutie simpla si eficienta cu ajutorul careia puteti rezolva aceasta problema chiar din confortul proprie case. In plus, este si ieftina.

Aveti nevoie de o lingurita de bicarbonat de sodiu, o lingurita de suc de aloe vera, jumatate de lingurita de sare si jumatate de ceasca de apa oxigenata. Amestecati toate aceste ingrediente intr-o cana dupa care faceti gargara timp de 20 de minute cu amestecul rezultat. Ulterior periati. Repetati procedeul o data pe zi.

Veti observa primele rezultate inca din prima saptamana, iar dupa a doua saptamana deja dintii vor fi curatati aproape complet.
Avea dintii extrem de galbeni si nu credea ca poate sa ii mai curete vreodata, dar i-a albit pana aproape de perfectiune singura, acasa, in 15 minute! E de necrezut cum a reusit sa faca asta, uite cu ce s-a frecat pe dinti


Daca aveti dintii galbeni si nu stiti cum sa ii curatati pentru a-i aduce la albul de alta data, puteti incerca trucul de mai jos.
Foarte multi dintre cei care au apelat la el spun ca dupa 15 minute rezultatul a fost foarte bun iar dantura arata semnificativ mai bine. Urmati pasii de mai jos.

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: o lingura de praf de copt, apa calduta, o jumatate de lingurita de sare, o jumatate de pahar de peroxid de hidrogen, apa de gura, o periuta de dinti si ata dentara.
Mai intai trebuie sa amestecati intr-un pahar praful de copt si sarea, pana obtineti o pasta omogena. Ulterior frecati dintii puternic timp de cateva secunde, dupa care inlaturati excesul. Repetati timp de 5 minute.

La pasul urmator trebuie sa amestecati peroxidul de hidrogen cu apa calduta si sa va clatiti gura cu solutia rezultata timp de 5 minute. La final luati ata dentara si curatati spatiile dintre dinti.


tartru dintii galbeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)