News Flash:

Guvernul anunta ca procesul de disponibilizare a prefectilor continua

25 Februarie 2016
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Procesul de disponibilizare a prefectilor continua chiar daca miercuri Executivul nu facut schimbari, a spus purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, el anuntand ca Guvernul cauta si evalueaza in prezent persoane care au capacitatea de a detine functia de prefect.

La finalul sedintei Executivului, miercuri, jurnalistii l-au intrebat pe purtatorul de cuvant al Executivului daca s-a continuat procesul de inlocuire a prefectilor, Dan Suciu precizand ca in sedinta de miercuri nu s-a luat nicio decizie, dar evaluareacontinua.

"Astazi nu, procesul insa continua. Suntem in evaluare, nu a prefectilor care vor fidisponibilizati, ci cautam acele persoane care pot ocupa si care pot conduce judetele si Guvernul sa aiba incredere in capacitatea lor de a detine aceasta pozitie", a spus Suciu.

Intrebat daca faptul ca miercuri nu s-a luat nicio decizie are legatura cu solicitarea ALDE ca premierul sa vina in Senat pentru a da explicatii dupa disponibilizarile de saptamana trecuta, dar Dan Suciu a negat.

"Nu, n-are nicio legatura. Pur si simplu exista la nivelul Guvernului mai multe propuneri pentru diferite functii. Facem aceste evaluari pe baza unei competente profesionale dovedite", a explicat Suciu.

jurnalistii dan suciu evaluarea prefectilor disponibilizati guvernul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004630 (s)