News Flash:

Grupare care avea cinci plantatii de cannabis in judetul Timis, destructurata de DIICOT

13 Octombrie 2017
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
diicot1 1
O grupare specializata in trafic de droguri, care avea cinci plantatii de cannabis in judetul Timis, a fost destructurata, joi, in urma mai multor perchezitii. Procurorii DIICOT au descoperit tone de droguri, transmite corespondentul Mediafax.
Politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Timisoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat, in ultima saptamana, mai multe perchezitii cu scopul destructurarii unui grup infractional specializat in trafic de droguri de risc.
Potrivit DIICOT, in data de 9 octombrie, au fost depistati in flagrant doi barbati, de 30 si 41 de ani, in timp ce comercializau aproximativ un kilogram de cannabis, pe raza municipiului Timisoara. Apoi, in noaptea de 9 spre 10 octombrie, au fost efectuate cinci perchezitii domiciliare pe raza judetului Timis, fiind depistate aproximativ sase kilograme de canabis.
Ulterior, in cursul zilei de 10 octombrie, a fost efectuata o perchezitie domiciliara la un depozit din localitatea timiseana Blajova, unde a fost descoperita o cantitate de circa 200 sute de kilograme de muguri canabis, pregatita pentru comercializare, precum si cateva sute de plante in curs de recoltare.
"De asemenea, la data de 11 octombrie, la limita judetelor Timis si Caras-Severin, au fost identificate alte patru culturi de cannabis, care la acest moment se afla in curs de cantarire, cantitatea fiind estimata la ordinul catorva tone", transmite DIICOT.
Potrivit reprezentantilor DIICOT, cele doua persoane prinse in flagrant in timp ce incercau sa comercializeze canabis au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.
"S-a retinut faptul ca inculpatul Altstadter Cristian Loredan, cetatean german de origine romana, impreuna cu alti doi cetateni romani - Ilinca Ioan Bogdan si Birnaz Constantin Adrian - au dezvoltat o activitate prodigioasa pe linia traficului cu droguri de risc, intretinand pe raza jud.Timis mai multe culturi de cannabis, pe care, dupa recoltare, le uscau, tratau si ambalau intr-o locatie situata pe raza loc.Blajova, jud.Timis. Ulterior, cantitatile de cannabis erau comercializate en-gros, in cantitati de minim jumatate de kilogram, catre un cerc de dealeri din Mun.Timisoara", se arata in comunicatul de presa al DIICOT.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008168 (s)