News Flash:

GROAZNIC! Iata cum arata celula in care este incatusata Udrea (FOTO)

16 Februarie 2015
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
celula
De cand Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul Microsoft si dusa in arestul Politiei Capitalei, Narcisa Guta nu mai are liniste.

Imaginile cu Elena Udrea incatusata, dar mai ales cele cu celula din Arestul Politiei Capitalei unde se afla incarcerata fostul Ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului au rulat zile in sir pe toata posturile de televiziune. In timp ce telespectatorii au avut astfel ocazia sa afle si sa vada cu ochii lor in ce conditii inumane traiesc persoanele arestate preventiv sau cercetate in diferite dosare, altii, privindu-le, au retrait episoade din viata lor pe care ar fi vrut sa le dea definitiv uitarii, scrie wowbiz.ro.

Este si cazul Narcisei Guta, partenera de viata a manelistului Nicolae Guta care, in octombrie 2014, a experimentat viata de detinut vreme de 4 zile cat timp s-a aflat in beciurile Politiei Capitalei. Ea intrase abuziv in casa lui Beyonce de Romania, amanta lui Guta, iar aceasta i-a facut plangere la Politie si oamenii legii au saltat-o.

elena udrea narcisa guta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006007 (s)