News Flash:

Grindina de marimea unui ou de gaina. Acoperisuri, masini si culturi distruse in COMARNIC

20 Septembrie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
grindina mare
Mai multe acoperisuri de case din Comarnic, jud. Prahova, au fost distruse in urma unei puternice furtuni in timpul careia a cazut si grindina de marimea unui ou de gaina. De asemenea, au fost avariate mai multe masini si afectate culturile din gospodarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primarul orasului Comarnic, Sorin Popa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca, in noaptea de marti spre miercuri, in localitate a fost o furtuna puternica, a plouat torential, a batut vantul si a cazut grindina.
”A fost o furtuna puternica. Grindina a fost de marimea unui ou, a fost foarte mare. A distrus acoperisurile caselor, atat cele din tabla, cat si cele din tigla, mai multe masini, chiar foarte multe din ce am vorbit cu oamenii, au fost avariate, li s-a spart geamul, tabla indoita. Culturile au fost si ele puse la pamant", a declarat Popa.
Primarul a adaugat ca deocamdata nu stie numarul exact al gospodariilor afectate si ca se face un inventar cu toate pagubele produse in urma furtunii.
Pompierii intervin, marti, in cartierul Cumpatu din Sinaia, unde soseaua a fost inundata, in urma unei ploi torentiale.Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005037 (s)